Dragnea: Am încredere din ce în ce mai puţină în Guvern, dar mai e mult până la o moțiune de cenzură

de:
16 feb. 2016
0 Afișari
Dragnea: Am încredere din ce în ce mai puţină în Guvern, dar mai e mult până la o moțiune de cenzură

Am încredere din ce în ce mai puțină în acest Guvern, din păcate, dar încă au posibilitatea, din punctul nostru de vedere, să arate că sunt de bună-credință și nu sunt instrumentul unui partid sau al altuia, pentru că au venit aici ca un Guvern tehnocrat și și-au asumat niște lucruri, printre care și independența, echidistanța, o colaborare corectă cu toate partidele politice și cu Parlamentul și profesionalism în ceea ce privește membrii Cabinetului și ceilalți, secretari de stat. Am văzut că tot îi schimbă și aduc tot felul de oameni despre care nu știu cât de buni sunt. Avem deja mari semne de întrebare în ceea ce privește prestația unor membri ai Cabinetului și în perioada următoare o să începem să exprimăm puncte de vedere foarte bine articulate”, a spus Liviu Dragnea, la Palatul Parlamentului, întrebat dacă mai are încredere în actualul Guvern.

El a adăugat că social-democrații se gândesc serios să ceară retragerea unor miniștri. „De exemplu, sunt două mari probleme — în Ministerul Mediului și în cel al Fondurilor Europene—, probleme foarte mari. Noi am tot ridicat problema, tot tragem semnale de alarmă, cerem public premierului și celorlalți membri ai Cabinetului să miște lucrurile din loc și se pare că nu (nu se întâmplă nimic — n.r.). În condițiile astea nu o să stăm indiferenți”, a precizat liderul PSD.

Întrebat dacă PSD va depune moțiune de cenzură împotriva Guvernului Cioloș, Dragnea a spus că „mai e mult până la o moțiune de cenzură”, că deocamdată social-democrații nu se gândesc la asta, în schimb „moțiuni simple sunt din ce în ce mai aproape de realizare”.

Cookies