„Dragă ELCEN, am plâns. Devenisem expertă în prepararea dușurilor la cratiță!”. Conversații bestiale cu Electrocentrale București

05 dec. 2022
613 Afișari
„Dragă ELCEN, am plâns. Devenisem expertă în prepararea dușurilor la cratiță!”. Conversații bestiale cu Electrocentrale București
„Dragă ELCEN, am plâns. Devenisem expertă în prepararea dușurilor la cratiță!”. Conversații bestiale cu Electrocentrale București

Compania ELCEN a transmis bucureștenilor, duminică 4 decembrie 2022, care este situația CET-urilor din Capitală și ce temperaturi sunt livrate către locuințele oamenilor. Mesajul a stârnit amuzamentul oamenilor care stau în apartamentele reci.

Mesajul transmis de ELCEN bucureștenilor

ELCEN le-a transmis bucureștenilor un mesaj prin care anunța că echipele companiei fac eforturi mari pentru a le oferi oamenilor energia electrică și termică de care au nevoie.

Electrocentrale București se ocupă de producția, transportul, distribuția și vânzarea energiei termice și de producția și vânzarea energiei electrice.

Iată mesajul transmis de companie:

Într-o duminică de decembrie, timpul petrecut în case cu cei dragi e neprețuit.

La ELCEN, știm cât de importante sunt energia electrică și termică produse de noi, atât pentru București, cât și pentru Sistemul Energetic Național. Știm că fără munca noastră constantă, luminile nu s-ar mai „aprinde” în locuințe, în spitale, în școli, în alte instituții, iar aparatele indispensabile vieții zilnice n-ar mai funcționa.

În CET București Sud, CET București Vest, CET Grozăvești și CET Progresu se lucrează în regim non-stop. Se fac eforturi mari, în condițiile tehnice deja cunoscute, dar suntem aici și ziua, și noaptea, și în weekend și de Sărbători și nu ne oprim, pentru că știm ca, fără centralele de cogenerare ale ELCEN, ar fi „gheață” și întuneric în București.

 „Dragă ELCEN, am plâns. Devenisem expertă în prepararea dușurilor la cratiță!”

Bucureștenii s-au amuzat pe seama mesajului transmis. Conform companiei, temperaturile livrate duminică, 4 decembrie 2022, erau următoarele:

  • 93 grade Celsius – CET București Vest,
  • 92 grade Celsius – CET Grozăvești,
  • 91 grade Celsius – CET Progresu,
  • 86 grade Celsius – CET București Sud.

Cu toate astea, mare parte din oameni spun că temperaturile livrate nu se reflectă și în apartamente, acolo unde este încă frig. Iată câteva dintre comentariile lăsate de bucureșteni:

  • „Pe „drum” se pierd multe grade.”
  • „Ce grozavi sunteți voi! Să nu vă deochiați!”
  • „Am plâns…Devenisem expertă în prepararea dușurilor la cratiță.”
  • „Îmi vine să vomit de „plăcere”! De cinci zile sunt răcită, și eu și soțul meu, ne-am petrecut această minivacanță în trening, halat și mai aveam puțin și ne puneam și scufie.”
  • „Am 18° în casă și stau la 2 km de CET Progresul.”
Cookies