ARHIVA B365

Dr.Vâlcu povestește cum a fost șantajat de Oana Zăvoranu:Vedeta, nemulțumită de mărimea silicoanelor

Doctorul Marek Vâlcu, cel pe care Oana Zăvoranu l-ar fi şantajat, a explicat care este motivul pentru care aceasta a suferit cinci operaţii. Potrivit medicului, Oana nu a fost nemulţumită de intervenţii în sine, ci de faptul că, din cauza stărilor ei emoţionale, îşi dorea tot timpul altă dimensiune a sânilor, informează Libertatea.

„În anii ’90 Oana Zăvoranu nu era cunoscută, a venit la mine şi i-am făcut picioarele, adică o liposucţie. Apoi a venit să-i pun implanturi cu silicoane. Le-a vrut pe cele mai mici, de 150 ml, eu i-am recomandat 180 si aşa am făcut. Apoi a venit să-i pun de 300 că le vrea mai mari. După asta a mai venit încă o dată că le vrea şi mai mari şi i-am pus 450. Nici ăştia nu i-au convenit că i s-au părut prea mari şi i-am pus de 220. Implanturile sunt cu acte în regulă, am acte pentru ele, sunt foarte bune. Asta este toată povestea”, a declarat doctorul în cadrul emisiunii „Wowbiz” de la Kanal D.
„Doar prima intervenţie a plătit-o. Pentru celelalte aveam o inţelegere ca ea să-mi facă reclamă. ea a fost foarte drăguţă cu mine, până acum două săptămâni când a început povestea asta” , a mai spus medicul.
Potrivit avocatei lui Marek Vâlcu, relaţia Oanei Zăvoranu cu medicul a fost foarte bună până acum două săptămâni, când bruneta l-a şantajat.
„L-a ameninţat atât telefonic cât şi prin mesaje scrise că, dacă nu-I dă 10.000 de euro, va merge la televiziuni şi va spune că i-a pus nişte implanturi care nu sunt bune. Asta după 3 ani de la intervenţia chirugicală. Acele mesaje sunt la dispoziţia autorităţilor. Iniţial i-a cerut suma de 10.000 de euro, ulterior suma crescând la 15.000 de euro”, a declarat avocata doctorului Marek Vâlcu.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button