Dr. Breakdown din București, centru. Un medic neurolog, cercetat după ce a scos maceta și-a tăiat cablul la net într-o cafenea din Dorobanți. Înainte, îi dăduse foc

12 feb. 2024
1249 Afișari
Dr. Breakdown din București, centru. Un medic neurolog, cercetat după ce a scos maceta și-a tăiat cablul la net într-o cafenea din Dorobanți. Înainte, îi dăduse foc
Dr. Breakdown din București, centru. Un medic neurolog, cercetat după ce a scos maceta și-a tăiat cablul la net într-o cafenea din Dorobanți. Înainte, îi dăduse foc | Sursa foto: screenshots A3-CNN

Un medic din București cercetat după ce a tăiat cu maceta cablul de internet dintr-o cafenea din București, În același loc, în decembrie a provocat un incendiu.

Un medic neurolog băut, cu maceta în cafenea

Polișirii spun că, atunci când a tăiat netul de la Zato, cafenea de pe strada Aricescu din Dorobanți, bărbatul era și băut, și sub influența benzodiazepinelor. Polițiștii de la Secția 1 l-au prins în flagrant și, ulterior, l-au reținut pe medicul care are de 33 de ani și acum este acuzat de distrugere. El a fost plasat sub control judiciar pentru 60 de zile.

Alerta a fost dată de o femeie care a sunat la 112 să anunțe că a observat, pe camerele de supraveghere, cum pe la 01,00 noaptea un bărbat a intrat în cafenea, a tăiat cu o macetă cablul de furnizare a serviciilor de internet, precum și cablul de alimentare aferent senzorului de iluminat, aflate în exteriorul localului.

Maceta cu care medicul neurolog a răpus internetul avea o lamă de aproximativ 55 de centimetri

Dl. Doctor a mai avut anterior ceva de împărțit cu aceeași cafenea

După ce l-au reținut și au mai investigat cazul, anchetatorii au descoperit că același domn doctor neurolog a provocat distrugeri în aceeași cafenea și  pe la mijlocul lui decembrie,  când ar fi incendiat camera de depozitare. Atunci, focul pus a distrus mai multe bunuri, printre care și obiecte electronice, cu un prejudiciu aproximativ 7.000 de lei.

Potrivit unor surse judiciare citate de Hotnews, bărbatul este medic specialist neurolog la Centrul de Diagnostic și Tratament Dorobanți și era sub influența alcoolului și a unor medicamente din categoria benzodiazepinelo  când a tăiat internetul cu maceta.

Când polițiștii au apărut, bărbatul a încercat să scape și a luat-o la fugă pe străduțe prin Dorobanți, dar a fost prins la intrarea într-un bloc din apropiere.

Pe baza imaginilor puse la dispoziție de către administratorul cafenelei Zato, s-a stabilit că și în 16 decembrie el a pătruns în cafeneaua și a incendiat zona de depozitare a mărfii.

Ce s-a mai întâmplat în București în ultimele ore:

 

Cookies