Două vedete ale postului Kanal D au rămas fără emisiune

de:
21 aug. 2014
0 Afișari
Două vedete ale postului Kanal D au rămas fără emisiune

Cristina Cioran a certificat decizia celor de la Kanal D, dar nu exclude ca pe viitor să existe un alt format în care să fie implicată.

„Da, este adevărat! Am fost anunţate că se vor schimba prezentatorii emisiunii >. Cu noi nu ştim ce se va întâmpla. Nu este nimic sigur, nu este nimic sigur în meseria asta! Nu ni s-a reproşat nimic. E o decizie de management. Poate că vor să schimbe linia emisiunii, să meargă mai mult pe monden… Contractul nostru cu ei s-a încheiat. Avem nişte promisiuni, dar nu pot să vorbesc mai mult. Am mai avut propuneri şi din alte părţi, dar pe unele le-am refuzat şi am ales să rămân la Kanal D. Poate ni se pregăteşte ceva, nu ştiu! Eu am colaborat foarte bine cu Kanal D şi m-au tratat întotdeauna extraordinar de frumos. Nu aş avea ce să le reproşez. Deciziile luate sunt nişte decizii de management, de business, şi eu le înţeleg”, a declarat Cristina Cioran pentru ziarulring.ro.

Cristina Cioran şi Paula Chirilă au înlocuit-o pe Gabriela Cristea la emisiunea „Draga mea prietenă”, în septembrie 2012.

Cookies