BREAKING | Două tramvaie s-au ciocnit pe Șoseaua Giurgiului din București. 3 pasageri au fost răniți UPDATE

30 sept. 2022
5482 Afișari
BREAKING | Două tramvaie s-au ciocnit pe Șoseaua Giurgiului din București. 3 pasageri au fost răniți UPDATE
Două tramvaie s-au ciocnit pe Șoseaua Giurgiului din București. STB: Liniile 7, 19 și 25 sunt blocate pe sensul spre Șura Mare. Sursa foto: Captură Facebook/ Info Trafic Bucuresti si Ilfov

Două tramvaie s-au ciocnit, vineri seară, pe Șoseaua Giurgiului din București. La fața locului au ajuns mai multe echipaje de poliție și SMURD.

Două tramvaie s-au ciocnit pe Șoseaua Giurgiului din București

Au fost răniți mai mulți pasageri care se aflau în cele două tramvaie care s-au ciocnit pe Șoseaua Giurgiului din București. Incidentul s-a petrecut vineri, 30 septembrie, în jurul orei 18:30, în stația Cimitirul Evreiesc.

La fața locului au ajuns de urgență echipaje de poliție, dar și echipaje SMURD pentru a acorda primul ajutor, un echipaj de terapie intensivă mobilă, moto SMURD, o autospecială de stingere cu apă și spumă, dar și Grupul special de Salvatori.

„Liniile 7, 19 și 25 – blocate pe Șos. Giurgiului, în stația Cimitirul Evreiesc, pe sensul spre Șura Mare. Cauza: eveniment de circulație”, anunță STB Călători pe Twitter.

Cele două tramvaie se aflau pe același sens de deplasare. 3 persoane au fost rănite: două victime de sex feminin urmează să fie transporatate la Spitalul Clinic de Urgență Bagdasar-Arseni, iar a treia victimă, de sex masculin, a refuzat să fie transportat la spital.

La ora 19:34 circulația tramvaielor încă este blocată.

Sursa imagini: Captură Facebook/ Info Trafic Bucuresti si Ilfov

Incident similar

Un incident similar a avut în urmă cu 2 ani, tot pe Șoseaua Giurgiului din București, tot în zona Cimitirul Evreiesc.

„În data de 28.07.2020, în jurul orei 10.00, prin apel la 112 Brigada Rutiera a fost sesizată cu privire la producerea unui accident rutier care a avut loc pe şoseaua Giurgiului, în zona cimitirului Evreiesc, în care două tramvaie au intrat în coliziune”, potrivit comunicatului transmis de Brigada Rutieră București la acea dată.

Cookies