Două tramvaie din București vor avea traseele scurtate, duminică. STB înființează o linie-navetă de autobuze

18 feb. 2022
10722 Afișari
Două tramvaie din București vor avea traseele scurtate, duminică. STB înființează o linie-navetă de autobuze
Două tramvaie din București vor avea traseele scurtate, duminică. STB înființează o linie-navetă de autobuze. Sursă foto: Facebook/ Societatea de Transport București - STB SA

Societatea de Transport București SA anunță că, temporar, două linii de tramvai din București vor avea traseele modificate. Astfel, duminică – 20.02.2022, va fi înființată o linie-navetă de autobuze pentru transportul călătorilor.

Două tramvaie din București vor avea traseele scurtate, duminică

Duminică, 20 februarie 2022, vor fi executate lucrări de reparație la rețeaua de contact a tramvaielor pe Șoseaua Petricani, iar TPBI (Asociația de Dezvoltare Intercomunitară pentru Transport Public București – Ilfov) a decis ca liniile tramvaielor 16 și 36 să funcționeze pe trasee scurtate.

Astfel, liniile de tramvai 16 și 36 vor avea traseele modificate și vor circula de la capetele de linie „Piața Sfânta Vineri”, respectiv „Republica”, până la „Bulevardul Lacul Tei”.

STB înființează o linie-navetă de autobuze

Pentru a prelua fluxul de călători, Societatea de Transport București (STB) înființează linia-navetă de autobuze cu indicatiul 636. Autobuzele 636 vor circula între capătul de linie „Platforma Industrială Pipera” și rondul de la intersecţia Strada Petricani/ Bulevardul Lacul Tei, pe traseul următor: Bulevardul Dimitrie Pompeiu, Strada Petricani, Bulevardul Lacul Tei.

Autobuzele cu indicativul 636 vor opri în stațiile liniei 243, aflate pe Bulevardul Dimitrie Pompeiu și pe Strada Petricani (excepție face staţia de urcare „Platforma Industrială Pipera”, aflată pe sensul către Bulevardul Lacul Tei, care va fi efectuată la peronul de tramvai din terminal), dar și în stațiile liniei de autobuz N123, aflate pe Bulevardul Lacul Tei.

  • Pe sensul către „Bulevardul Lacul Tei”, autobuzele vor opri în stațiile: Platforma Industrială Pipera, Metrou Pipera, Rocin, Șoseaua Petricani, Fabrica de Glucoză, Ștrandul Tei, Șoseaua Petricani, Bulevardul Lacul Tei.
  • Pe sensul către „Platforma Industrială Pipera”, autobuzele vor opri în stațiile: Bulevardul Lacul Tei, Ștrandul Tei, Fabrica de Glucoză, Șoseaua Petricani, Rocin, Metrou Pipera, Platforma Industrială Pipera.

Amintim că, începând de sâmbătă, 19 februarie 2022, linia de autobuz STB 406 va reveni la traseul cunoscut.

Două tramvaie din București vor avea traseele scurtate, duminică. STB înființează o linie-navetă de autobuze

Cookies