Două tone de alimente, retrase de la comercializare de OPC, în Capitală

de:
29 mart. 2012
0 Afișari
Două tone de alimente, retrase de la comercializare de OPC, în Capitală

În data de 27 martie, au fost verificate un numar de 90 societăţi comerciale, fiind aplicate un număr de 64 amenzi în valoare totală de 134.900 lei, anunţă Prefectura Capitalei. De asemenea, OPC Bucuresti a dispus oprirea temporara de la comercializare a 2.079 kg alimente în valoare de 13.058 lei şi a unor produse nealimentare în valoare de 157.675 lei.

Acţiunile de control coordonate de grupul de lucru constituit la nivelul Prefecturii Capitalei vor continua şi în perioada următoare.

Prefectul Capitalei, Mihai Cristian Atănăsoaei, a anunţat pe 8 martie 2012, constituirea unui task-force având ca principal obiectiv lupta împotriva evaziunii fiscale. Echipa este formată din şefii principalelor instituţii cu atribuţii de control de la nivelul Capitalei, anume Secţia Municipiului Bucureşti a Gărzii Financiare, Comisariatul pentru Protecţia Consumatorilor, Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti, Direcţia Generală de Jandarmi a Municipiului Bucureşti, Direcţia de Sănătate Publică, Direcţia Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor, Direcţia pentru Accize şi Operaţiuni Vamale, Serviciul Anticorupţie al Municipiului Bucureşti si Direcţia Generală de Informaţii şi Protecţie Internă.

Cookies