Două târguri de adopții pentru căței, organizate de ASPA București. Primul este online, al doilea este la Maxi Pet Mihai Bravu

22 nov. 2023
1500 Afișari
Două târguri de adopții pentru căței, organizate de ASPA București. Primul este online, al doilea este la Maxi Pet Mihai Bravu
Două târguri de adopții pentru căței, organizate de ASPA București. Primul este online, al doilea este la Maxi Pet Mihai Bravu | Sursa foto: ASPA București

Săptămâna aceasta, primăria Capitalei, prin ASPA, organizează două târguri de adopții pentru căței. Primul târg va fi online, iar al doilea târg va avea loc fizic, în incinta Maxi Pet Mihai Bravu.

ASPA București organizează două târguri de adopții pentru căței

Primăria Capitalei, prin ASPA, organizează săptămâna aceasta două târguri de adopții pentru blănoși.

Primăria Municipiului București, prin Autoritatea pentru Supravegherea și Protecția Animalelor (ASPA), organizează săptămâna aceasta două târguri de adopții pentru căței, anunță PMB într-un comunicat.

Astfel, joi, 23 noiembrie 2023, are loc un târg de adopții online, la care vor fi prezenți 15 căței: 7 pui și 8 adulți. Târgul online se desfășoară la Circul Metropolitan București, iar evenimentul va fi transmis live, începând cu ora 17:00, pe pagina de Facebook a Autorității pentru Supravegherea și Protecția Animalelor, AICI.

Sâmbătă, 25 noiembrie 2023, va avea loc al doilea târg de adopții, în incinta magazinului Maxi Pet Mihai Bravu (aflat pe Șoseaua Mihai Bravu, nr. 319, Sector 3), în intervalul orar 10:00 – 15:00. La acest târg vor fi propuși spre adopție 10 căței.

Adopțiile sunt gratuite.

Toți cățeii prezenți la cele două târguri au formele legale îndeplinite – sunt vaccinați, deparazitați, microcipați și, dacă vârsta o permite, sterilizați, transmite Primăria Capitalei.

Sterilizări gratuite pentru cățeii de rasă comună

Pentru sfârșitul acestui an punem la dispoziția tuturor deținătorilor de câini de rasă comună care nu sunt sterilizați sau microcipați, mai multe locații unde pot să beneficieze de programul GRATUIT pe care Primăria Capitalei îl desfășoară prin ASPA, anunță ASPA București într-o postare pe Facebook.

Programul este următorul:

  • 25 – 26 noiembrie – clinica mobilă Sache Vet Clinic va fi amplasată la Școala Nr. 13 din Sectorul 1.
  • 25 – 26 noiembrie – clinica veterinară mobilă Hands & Paws Vet va steriliza în Șos. Olteniței nr. 169 din Sectorul 4.
  • 02 – 03 decembrie – clinica mobilă Sache Vet Clinic în Șos. Olteniței nr. 169 din Sectorul 4.
  • 09 – 10 decembrie – clinica mobilă Sache Vet Clinic – Str. Pajurei nr. 13, din Sectorul 1.
  • 09 – 10 decembrie – clinica veterinară mobilă Hands & Paws Vet va steriliza la depoul STB Colentina din Șoseaua Colentina 278, Sectorul 2.
  • 16 – 17 decembrie – clinica veterinară mobilă Green Vet va staționa la Park&Ride Pantelimon, în Sectorul 2.

Deținătorii de câini de rasă comună se pot programa de luni până vineri, între orele 09:00 – 16:00, la numărul de telefon 0743.204.942.

Te-ar mai putea interesa și: El este Nor, a dispărut de acasă și a devenit vedetă pe rețelele de socializare. Stăpâna sa (poate o știți de pe Insula Iubirii) oferă o recompensă de 5.000 de euro

Cookies