Două stații STB revin pe amplasamentele de bază. Măsura se aplică începând de joi

08 dec. 2021
8529 Afișari
Două stații STB revin pe amplasamentele de bază. Măsura se aplică începând de joi
Două stații STB revin pe amplasamentele de bază. Măsura se aplică începând de joi

Societatea de Transport București anunță că începând de joi, 9 decembrie, două stații revin pe amplasamentele de bază.

Două stații STB revin pe amplasamentele de bază. Măsura se aplică începând de joi, 9 decembrie 2021, de la ora 09:00.

Două stații STB revin pe amplasamentele de bază

Stațiile „Șoseaua Mihai Bravu” și „Bd. Tineretului” revin pe amplasamentele de bază
Stațiile „Șoseaua Mihai Bravu” și „Bd. Tineretului” revin pe amplasamentele de bază. Sursă foto: Facebook/ Societatea de Transport București – STB SA

Stațiile „Șoseaua Mihai Bravu” și „Bulevardul Tineretului” revin pe amplasamentele de bază, anunță STB, miercuri, 8 decembrie.

Măsura anunțată se aplică de joi, 09 decembrie 2021, începând cu ora 09:00. Astfel, stația de transport public „Șoseaua Mihai Bravu” și stația de transport public „Bulevardul Tineretului”, corespunzătoare liniilor ce au indicativele 73, 74, 76, 133, 312, 313, 381 și N105, vor funcționa pe amplasamentele de bază.

Societatea de Transport București anunță că această revenire la normal este luată ca urmare a finalizării lucrărilor ce s-au executat la rețeaua de termoficare de pe Calea Văcărești, în zona intersecției acestui bulevard cu Bulevardul Tineretului, conform informațiilor oficiale transmise de Societatea de Transport București – STB.

Te-ar mai putea interesa și: Trasee prelungite pentru două autobuze STB. O altă linie este deviată temporar

Linia 282 va fi deviată temporar

Reamintim că, în data de 10 decembrie 2021, linia autobuzului 282 va fi deviată temporar, potrivit informațiilor oficiale transmise de TPBI – Asociația de Dezvoltare Intercomunitară pentru Transport Public București – Ilfov.

Astfel, cu ocazia desfășurării evenimentelor dedicate „Zilei internaționale a drepturilor omului”, vor fi instituite restricții de circulație pe Strada Maior Vasile Băcilă din București. Linia de autobuz cu indicativul 282 va funcționa pe un traseu deviat vineri, în ziua de 10 decembrie 2021, în intervalul orar 11:30 – 14:00.

Așadar, în perioada menționată mai sus, autobuzele liniei cu indicativul 282 vor circula pe traseul de bază ȋntre capătul de linie „Gara Basarabʺ și intersecţia Șoseaua Colentina / Strada Maior Vasile Băcilă, apoi traseul liniei 282 se modifică pe ambele sensuri pe Șoseaua Colentina, Șoseaua Fundeni, breteaua Pasajului Fundeni, capătul de linie „Institutul Oncologic”. TPBI anunță că pe traseul modificat, autobuzele vor opri ȋn staţiile liniei autobuzului 182.

Te-ar mai putea interesa și: Ce nu fac oamenii pentru shaorma: blochează traficul în București și primesc dosare penale. Ce a pățit șoferul STB care le-a atras atenția

Cookies