BAZAR

Două românce vor juca în filmul Fast and Furious 7

Marinela Avădani (27 de ani) va ajunge curând lângă o altă celebritate de la Hollywood, nimeni altul decât Vin Diesel (46 de ani). La jumătatea lunii martie, bruneta a părăsit meleagurile româneşti, având ca destinaţie Dubaiul. „Plec definitiv din ţară, voi face cursuri de actorie în engleză, în Dubai” declara atunci, pentru Click!, Marinela.

A avut noroc cu carul, întrucât la doar o săptămână de când a ajuns în Emirate, aceasta a participat alături de Rodica Miron (25 de ani), fosta asistentă de la „Răi da’ buni” (Antena Stars), la un casting pentru filmările „Fast and Furious 7”, producţie care l-a avut în distribuţie pe regretatul Paul Walker. La patru luni de la decesul acestuia, filmările pentru lungmetraj au fost reluate, iar echipa va trage cadre în Abu Dhabi.

Fetele se laudă că au fost alese să apară în film alături de Vin Diesel şi de fratele lui Paul Walker, Coddy Walker. „Sunt foarte fericită. În urmă cu o săptămână am fost la un casting şi am fost selectată pentru un rol. Şi eu, şi Rodica, am fost alese, iar săptămâna viitoare vom merge la repetiţii. Pe 14 aprilie urmează să filmăm şi am emoţii”, a declarat Marinela Avădani pentru Click. Premiera va avea loc pe 10 aprilie 2015.

Sursa: romaniatv.net


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button