Două poduri auto noi peste râul Dâmboviţa: VEZI DETALIILE PROIECTULUI

de:
01 dec. 2010
0 Afișari
Două poduri auto noi peste râul Dâmboviţa: VEZI DETALIILE PROIECTULUI

Primăria Munipiului Bucureşti se află în căutarea unui consultant pentru supervizarea lucrărilor de proiectare şi execuţie a Pasajul suprateran Mihai Bravu – Splaiul Unirii. Pentru aceste servicii, instituţia este dispusă să plătească 522.672 lei (125.000 euro), potrivit unui anunţ publicat în Sistemul Electronic de Achiziţii Publice. Durata contractului este de 60 de luni, din care 24 luni pe perioada de proiectare şi execuţie a lucrărilor şi 36 de luni pe perioada de garanţie.

Viitorul Pasaj suprateran va face legătura Calea Vacăreşti şi Șoseaua Mihai Bravu, peste Splaiul Unirii şi va avea câte două benzi pe fiecare sens. „Soluţia propusă este de realizare a două pasaje supraterane paralele pe direcţia Calea Văcăreşti – Mihai Bravu, câte unul pentru fiecare sens de circulaţie. Lungimea totală este de 685 m pentru sensul Văcăreşti – Mihai Bravu şi 700 m pentru sensul Mihai Bravu – Văcăreşti. Rampele de acces au lungimea de 65 m – rampa Mihai Bravu şi respectiv 95 m – rampa Văcăreşti”, se arată în caietul de sarcini.

Traseul viitorului pasaj are ca punct de plecare B-dul Mihai Bravu în dreptul străzii Vitejilor (staţia de metrou Mihai Bravu), traversează Splaiul Unirii (râul Dâmboviţa) şi intresecţia Văcăreşti cu Mihai Bravu, încheindu-se pe calea Văcăreşti în dreptul blocului 2C.

Câştigătorul contractului pentru servicii de consultanţă va fi ales în funcţie de punctajul obţinut la propunerea tehnică (60%) şi de preţul ofertei (40%). Ofertele se depun până pe 13 decembrie 2010.

Cookies