Două persoane reținute de polițiști după ce au furat dintr-un complex comercial din Sectorul 1

de:
10 apr. 2015
0 Afișari
Două persoane reținute de polițiști după ce au furat dintr-un complex comercial din Sectorul 1

Marți, 7 aprilie, în jurul orei 15.15, Poliţia Capitalei a fost sesizată cu privire la faptul că, în perioada 1 – 7 aprilie, prin dislocarea unui panou, s-a pătruns într-un stand din incinta unui complex comercial situat în sector 1, de unde au fost sustrase patru jante auto echipate cu anvelope.

În urma investigaţiilor efectuate, judiciariştii Secţiei 2 Poliţie au constatat faptul că bunurile sustrase au fost transportate de la locul faptei cu autoturism identificat în dimineaţa de 8 aprilie, condus de un bărbat în vârstă de 78 de ani.

Fiind audiat, bărbatul a comunicat faptul că a transportat bunurile din incinta complexului comercial, până în localitatea Chitila, contra sumei de 70 de lei, la solicitarea a două persoane care i-au spus că acestea au fost cumpărate.

În aceeaşi zi, s-a reuşit identificarea şi prinderea celor doi bărbaţi bănuiţi de comiterea infracţiunii, dar şi a bunurilor sustrase, acestea fiind valorificate de cei doi la un REMAT din oraşul Chitila.

În urma activităţilor desfăşurate, s-a reuşit recuperatea jantelor sustrase, bunurile în valoare de aproximativ 10.000 de lei fiind predate persoanei în drept.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, cu cei doi bărbaţi în stare de arest preventiv.

Cookies