Două parcări de noapte vor fi deschise în Sectorul 6. Accesul se va face pe bază de abonament. Care este prețul și ce acte sunt necesare

03 feb. 2023
13262 afișări
Două parcări de noapte vor fi deschise în Sectorul 6. Accesul se va face pe bază de abonament. Care este prețul și ce acte sunt necesare
Două parcări de noapte vor fi deschise în Sectorul 6. Accesul se va face pe bază de abonament. Care este prețul și ce acte sunt necesare | Foto Simbol: Unspalsh

PS6 a anunțat că locuitorii din Sectorul 6 vor putea parca mașinile pe timp de noapte în una din cele două parcări ce se vor deschide de săptămâna viitoare. Acestea vor putea fi folosite în baza unui abonament lunar.

Parcări deschise pe timp de noapte, pentru locuitorii din Sectorul 6

Cele două parcări, deschise de săptămâna viitoare, unde locuitorii Sectorului 6 vor putea lăsa mașinile pe timp de noapte se află la Piața Gorjului și Piața Drumul Taberei. Acestea vor funcționa în intervalul orar 19:00 – 08:00.

Primăria Sectorului 6 a anunțat că accesul în parcări se va face controlat la barieră, iar acestea vor fi:

  • Securizate,
  • Monitorizate video.

Parcările vor fi folosite pe timp de noapte în baza unui abonament lunar de către persoanele ce au domiciliul în Sectorul 6. Abonații vor primi cartele de acces. Valoarea abonamentului va fi de 150 de lei pe lună.

De asemenea, administrația publică a informat că abonamentele vor fi disponibile și pentru cei care locuiesc în S6, în baza unei vize de flotant.

De când se fac înscrierile pentru abonamente și de acte sunt necesare

Înscrierile pentru abonamente vor putea fi făcute începând de luni, 6 februarie 2023, accesând ACEST link.

Linkul va fi funcționat în trei zile, adică la data la care vor începe înscrierile.

Șoferii trebuie să trimită următoarele documente:

  • Cartea de identitate,
  • Certificatul de înmatriculare,
  • Asigurarea auto.

Actele pot fi trimise scanate sau în format JPG. PS6 le transmite cetățenilor că este importat ca documentele să fie lizibile.

Primăria a transmis și care este numărul de locuri disponibil pentru fiecare dintre cele două parcări. Astfel că:

  • La Piața Gorjului – sunt disponibile 36 de locuri,
  • La Drumul Taberei – sunt disponibile 50 de locuri.

În curând, va fi posibilă parcarea pe timp de noapte și în parcarea de la Piața Crângași, care va fi securizată, a mai informat administrația.

De asemenea, cele două parcări vor fi disponibile și pe timp de zi și vor putea fi folosite la liber de toți șoferii. Acestea vor fi deschise între orele 08:00 – 19:00, iar tariful va fi de 4 lei pe oră.

Două parcări de noapte vor fi deschise în Secotrul 6. Accesul se face pe baza de abonament. Care este prețul și ce acte sunt necesare
Parcare cu plată Sectorul 6 | Sursă Foto: Facebook-Primăria Sectorului 6
Cookies