BAZAR

Două magazine H&M în Capitală, din martie. VEZI CE POȚI SĂ CUMPERI

Cel mai mare magazin H&M va fi găzduit de mall-ul AFI Palace Cotroceni, iar cel de-al doilea de centrul comercial Unirea.

În ambele magazine H&M se vor regăsi articole vestimentare în cele mai noi tendinţe. Colecţiile pentru femei reinventează hainele clasice, punând accent pe modelele anilor ’60 şi ’70, cu forme scurte şi intens colorate, sau lungi şi elegante. Colecţiile pentru bărbaţi conţin articole care pot fi purtate atât ziua cât şi seara, scrie romanialibera.ro.

Preţurile produselor disponibile în România vor varia între 39.30 lei pentru cămăşi bărbăteşti şi 129.90 lei pentru jachete de femei. Rochiile lungi de vară, jeans-ul şi pantalonii pentru femei vor fi disponibili la preţul de 89.90 lei, în timp ce cămăşile de damă vor costa 59.90 lei.

Pentru a fideliza clienţii, H&M a lansat încă de anul trecut un card de cumpărături reîncărcabil cu suma de până la 250 lei, destinat achiziţiilot făcute în magazinele de profil. Soldul disponibil al fiecărui cumpărător poate fi verificat pe internet.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button