Două noi culoare „Kiss&Ride” au fost amenajate în Sectorul 6. Primăria promite înființarea altor trei sisteme până în toamnă

15 iul. 2023
264 Afișari
Două noi culoare „Kiss&Ride” au fost amenajate în Sectorul 6. Primăria promite înființarea altor trei sisteme până în toamnă
Două noi culoare „Kiss&Ride” au fost amenajate în Sectorul 6. Primăria promite înființarea altor trei sisteme până în toamnă | Sursa foto: Facebook - Primăria Sectorului 6

Au fost amenajate alte două culoare de debarcare și îmbarcare elevi, cunoscute ca sistemul „Kiss&Ride”, în Sectorul 6. După cum spune Primăria, acestea s-au dovedit eficiente. Urmează ca până la începerea noului an școlar să mai fie amenajate încă trei astfel de culoare.

Două noi culoare „Kiss&Ride” au fost amenajate în Sectorul 6

Primăria Sectorului 6 a anunțat, pe pagina de Facebook, că sistemul „Kiss&Ride” s-a dovedit eficient atât pentru părinți, cât și pentru elevi, dar și pentru locuitorii din zonele respective:

Atât pentru părinți/elevi, cât și pentru cei care locuiesc lângă școli și aveau mereu parte de haos pe strada lor și de locuri de parcare de reședință ocupate!

Din acest motiv, PS6 și-a dorit să continue acest proiect. Vineri, pe data de 14 iulie 2023, au fost finalizate lucrările de amenajare pentru alte două culoare de debarcare și îmbarcare. Acestea se află în următoarele locații:

  • Școala 59, de pe Strada Vlădeasa nr. 9,
  • Școala 311, de pe Strada Gârleni nr. 10.

De asemenea, angajații din cadrul Mobilitate Urbană, de la Administraţia Domeniului Public şi Dezvoltare Urbană Sector 6, au montat, pe Strada Vlădeasa, gard inscripționat cu „Școală” pentru separarea fluxurilor de trafic pe o lungime de aproximativ 40 de metri.

Staționarea pe culoarul amenajat este permisă pentru șapte mașini simultan, a mai transmis PS6.

Pe Strada Gârleni, gardul separator al fluxurilor a fost montat pe o lungime de 35 de metri. Aici, se poate face oprirea pentru un număr de șase mașini simultan.

Primăria Sectorului 6 a transmis că, până pe data de 15 septembrie, odată cu începerea unui nou an școlar, vor fi finalizate alte trei culoare în următoarele locații:

  • Școala Orizont – aleea adiacentă Străzii Mihaela Ruxandra Marcu,
  • Școala 142 – Str. Azurului,
  • Școala Regina Maria – Str. Apusului.

În Sectorul 6 există trei astfel de culoare amenajate, iar cu cele două se ajunge la un număr de cinci sisteme „Kiss&Ride” disponibile pentru părinți și elevi.

Te-ar mai putea interesa și:

Cookies