Două meciuri ale României aduc restricții de circulație în București. Brigada Rutieră a transmis lista

12 oct. 2023
804 Afișari
Două meciuri ale României aduc restricții de circulație în București. Brigada Rutieră a transmis lista
Două meciuri ale României aduc restricții de circulație în București. Brigada Rutieră a transmis lista. FOTO: Inquam Photos / George Calin

Brigada Rutieră îi anunță pe șoferi că două meciuri ale României aduc restricții de circulație în București. Vineri, 13 octombrie, pe Stadionul „Rapid – Giulești” se desfășoară meciul România – Armenia (EURO 2025 -U21), iar duminică, 15 octombrie, pe Stadionul „Arena Națională” se desfășoară meciul România – Andorra (EURO 2024).

Restricții de circulație în București pentru două meciuri ale României

Vineri, 13 octombrie 2023, începând cu ora 20:30, pe Stadionul „Rapid- Giulești”, va avea loc partida oficială de fotbal dintre echipele reprezentative România – Armenia, în cadrul Grupelor preliminare de calificare ale Campionatului European de Fotbal Under 21 (EURO 2025 – U21).

Brigada Rutieră București transmite că, pentru buna desfășurare a evenimentului, între orele 15:00 – 00:00, traficul rutier va fi restricționat pe banda I de circulație pe Calea Giulești (din direcția Pod Grant – Cartier Giulești), pe porțiunea de drum cuprinsă între trecerea de pietoni din fața Operei Comice și Str. Prunaru.

Brigada Rutieră solicită conducătorilor de autovehicule să circule cu prudență, să păstreze o distanță suficientă pentru a putea frâna în condiții de siguranță, să nu oprească ori să staţioneze decât în locurile special amenajate și să respecte semnalele, indicațiile și dispozițiile polițiștilor rutieri, transmite Brigada Rutieră.

Trafic restricționat și duminică

Duminică, 15 octombrie 2023, începând cu ora 21:45, pe Stadionul „Arena Națională”, va avea loc partida oficială de fotbal dintre echipele România – Andorra, în cadrul preliminariilor EURO 2024.

Pentru o bună desfășurare a evenimentului, traficul rutier va fi restricționat progresiv de către agenții Brigăzii Rutiere, dacă situația o va impune, astfel:

  • pe Str. Maior Coravu, între Șos. Mihai Bravu și intrarea în stadionul Național Arena, precum și străzile care intersectează și acced în acest tronson;
  • pe Bd. Pierre de Coubertin, între Str. Vatra Luminoasă și rondul de la intrarea în Stadionul Arena Națională, precum și străzile care intersectează și acced în acest tronson;
  • Str. Tony Bulandra, între Str. Vatra Luminoasă și rond Str. Maior Coravu.

De asemenea, se va interzice parcarea în zona intrării în Complexul Arena Națională dinspre Bd. Basarabia, pe Str. Vatra Luminoasă și Str. Tony Bulandra, precum și în perimetrul rondului din Str. Maior Coravu, transmite sursa citată.

Șoferii sunt sfătuiți să aleagă următoarele rute ocolitoare:

  • Bd. Unirii – Str. Lucian Blaga – Calea Dudești – Bd. Camil Ressu – Bd. Nicolae Grigorescu – Bd. Theodor Pallady;
  • Șos. Mihai Bravu – Șos. Iancului – Șos. Pantelimon;
  • Șos. Ștefan cel Mare – Șos. Colentina – Șos. Fundeni;
  • Șos. Morarilor – Str. Lucrețiu Pătrășcanu – Str. Constantin Brâncuși – Bd. Nicolae Grigorescu – Str. Liviu Rebreanu.

Te-ar mai putea interesa și: ESENȚIAL | Bucharest Marathon 2023 închide, practic, centrul orașului. Ce restricții de circulație vor fi în weekend în Capitală

Cookies