Două magazine Tommy Hilfiger și Calvin Klein se deschid la Fashion House. Reduceri de Super Shopping Day

12 mart. 2021
102 Afișari
Două magazine Tommy Hilfiger și Calvin Klein se deschid la Fashion House. Reduceri de Super Shopping Day

Tommy Hilfiger și Calvin Klein deschid magazine în FASHION HOUSE Outlet Centre Militari, pe o suprafață de aproximativ 350 de metri pătrați.

Magazinele celor două branduri americane celebre vor oferi clienților o gamă largă de articole vestimentare premium, cu reduceri de cel puțin 30% din prețul inițial, la îmbrăcăminte, încălțăminte și accesorii, destinate atât femeilor, cât și bărbaților.

Magazinele Tommy Hilfiger și Calvin Klein își vor întâmpina primii clienți la FASHION HOUSE Outlet Center Militari sâmbătă, 13 martie, în aceeași zi în care centrul outlet va organiza campania Super Outlet Shopping Day, care aduce reduceri de până la 90% în magazinele participante.

Fondat în 1985, Tommy Hilfiger este unul dintre cele mai importante branduri de fashion din lume, recunoscut pentru modul unic prin care a adus la viață “spiritul American cool”. Ghidat de pasiunea pentru idei îndrăznețe, brandul Tommy Hilfiger a devenit sinonim cu stilul american ce include paleta de culori roșu, alb și albastru. De peste 35 de ani, Tommy Hilfiger oferă stil și calitate premium consumatorilor din întreaga lume.

Calvin Klein este un brand premium care s-a făcut remarcat pe plan mondial prin ideile îndrăznețe și o estetică rafinată. Fondat în 1968, la New York, brandul Calvin Klein ridică elementele esențiale de zi cu zi la un statut iconic, fiind sinonim cu luxul. Abordarea minimalistă a designului și conexiunea cu arta și cultura, îl fac recognoscibil de peste 50 de ani.

Cookies