Două linii STB, deviate pentru „Festivalul Vinului Moldovenesc” de pe Șos. Kiseleff. TPBI: Modificarea are loc în perioada 15-18 septembrie

14 sept. 2023
2656 Afișari
Două linii STB, deviate pentru „Festivalul Vinului Moldovenesc” de pe Șos. Kiseleff. TPBI: Modificarea are loc în perioada 15-18 septembrie
Două linii STB, deviate pentru „Festivalul Vinului Moldovenesc” de pe Șos. Kiseleff. TPBI: Modificarea are loc în perioada 15-18 septembrie. Sursa foto: Facebook/ TPBI

TPBI anunță că două linii STB vor fi deviate, în perioada 15-18 septembrie, pentru „Festivalul Vinului Moldovenesc”, organizat pe Șos. Kiseleff din Capitală.

TPBI: Două linii STB, deviate pentru „Festivalul Vinului Moldovenesc”

Evenimentul „Festivalul Vinului Moldovenesc” deviază liniile 205 și 783 în perioada 15-18 septembrie 2023, anunță Asociația de Dezvoltare Intercomunitară pentru Transport Public București – Ilfov (TPBI) într-un comunicat.

Liniile de autobuz 205 și 783 vor avea trasee modificate în perioada 15 septembrie 2023 (începând cu ora 23:00) – 18 septembrie 2023 (până la ora 06:00), ca urmare a restricționării traficului rutier pe Șoseaua Kiseleff, între Strada Arhitect Ion Mincu și Piața Victoriei, pentru buna desfășurare a evenimentului „Festivalul Vinului Moldovenesc”.

Ținând cont de aceste măsuri, TPBI anunță că a decis ca, în zilele de vineri, 15 septembrie (începând cu ora 23:00 și până la sfârșitul programului) și luni, 18 septembrie (de la începutul programului și până la ora 06:00), autobuzele liniei 205 să circule pe traseul de bază între capătul de linie „Străulești” și Piața Arcul de Triumf, apoi, la dispoziția agenților din cadrul Brigăzii Rutiere de Poliție, vor circula pe un traseu modificat spre Piața Unirii, pe Bd. Mareșal Constantin Prezan, Bd. Aviatorilor, Piața Victoriei, Calea Victoriei, după care traseul actual până la Piața Unirii. Circulație pe sensul opus nu va fi modificată.

Autobuzele liniei 205 vor circula în zilele de sâmbătă, 16 septembrie și duminică, 17 septembrie, pe traseul de bază între capătul de linie „Străulești” și Piața Arcul de Triumf, apoi traseul se modifică spre Piața Unirii pe Bd. Mareșal Constantin Prezan, Bd. Aviatorilor, Piața Victoriei, Bd. Lascăr Catargiu, Bd. Gheorghe Magheru, Bd. Nicolae Bălcescu, Bd. I. C. Brătianu, Piața Unirii. Circulația pe sensul opus nu va fi modificată.

De asemenea, în perioada 15 septembrie 2023 (începând cu ora 23:00) – 18 septembrie 2023 (până la ora 06:00), autobuzele liniei 783 vor circula pe traseul de bază între capătul de linie „Aeroportul Henri Coandă” și Piața Arcul de Triumf, apoi traseul se modifică spre Piața Unirii pe Bd. Mareșal Constantin Prezan, Bd. Aviatorilor, Piața Victoriei, Bd. Lascăr Catargiu, Bd. Gheorghe Magheru, Bd. Nicolae Bălcescu, Bd. I. C. Brătianu, Piața Unirii. Circulația pe sensul opus nu va fi modificată.

Cookies