Două linii de troleibuz și una de autobuz sunt deviate în zona „Arenei Naționale”. STB face modificările pentru Saga Festival 2022

02 iun. 2022
552 Afișari
Două linii de troleibuz și una de autobuz sunt deviate în zona
Două linii de troleibuz și una de autobuz sunt deviate în zona "Arenei Naționale". STB face modificările pentru Saga Festival 2022. Sursa foto: Metrou Ușor / Facebook - TPBI

Două linii de troleibuz și linia unui autobuz STB vor fi deviate în zona „Arenei Naționale”, în perioada 2-6 iunie. Modificările intervin cu ocazia desfășurării Saga Festival 2022.

STB deviază două linii de troleibuz și linia unui autobuz în zona „Arenei Naționale”

Troleibuzele cu indicativele 86 și 90 și autobuzele cu indicativul 143 vor circula pe trasee modificate în perioada 02-06 iunie 2022, ca urmare a desfășurării evenimentului „Saga Festival 2022” în București, pe Stadionul Arena Națională.

Astfel, TPBI (Asociația de Dezvoltare Intercomunitară pentru Transport Public București – Ilfov) a decis să modifice traseele STB, întrucât vor exista restricții de circulație în zona Arenei Naționale, începând cu ora 10:00, la dispoziția Brigăzii de Poliție Rutieră.

Troleibuzele cu indicativul 86 vor circula pe traseul obișnuit între capătul de linie „Dridu” şi intersecţia Strada Vatra Luminoasă/ Strada Tony Bulandra, apoi traseul se modifică în ambele sensuri pe Strada Tony Bulandra, până la Depoul Vatra Luminoasă.

Troleibuzele cu indicativul 90 vor circula pe traseul actual între capătul de linie „Mircea Vulcănescu” şi intersecţia Strada Vatra Luminoasă/ Strada Tony Bulandra, apoi traseul se modifică în ambele sensuri pe Strada Tony Bulandra, până la Depoul Vatra Luminoasă.

De asemenea, autobuzele cu indicativul 143 vor circula pe traseul obișnuit între capătul de linie „Bucur Obor” şi intersecţia Strada Baicului/ Şoseaua Pantelimon, apoi traseul se modifică pe Şoseaua Pantelimon, Bulevardul Ferdinand I, Bulevardul Gării Obor, până la capătul de linie „Baicului” (capătul liniilor 69, 85, 382), cu întoarcere pe Strada Baicului, apoi traseul actual până la „Bucur Obor”.

Trafic restricționat în București

Saga Festival 2022 aduce restricții de circulație în Capitală, în zona Arenei Naționale, în perioada 3-5 iunie.

Restricțiile încep din data de 3 iunie, ora 10:00 și țin până la finalul evenimentului:

  • Strada Maior Coravu, între Șoseaua Mihai Bravu și intrarea în Stadionul Arena Națională, dar și străzile care intersectează și acced în acest tronson;
  • Bulevardul Pierre de Coubertin, între Strada Vatra Luminoasă și rondul de la intrarea în Stadionul Arena Națională, dar și străzile care intersectează și acced în acest tronson;
  • Strada Tony Bulandra, între Strada Vatra Luminoasă și rond Maior Coravu;
  • Strada Serg. Vasile Șerbănică, între Bulevardul Basarabia și intrarea în stadion;
Cookies