ARHIVA B365

Două hoațe din buzunare, prinse în flagrant de polițiști

În fapt, în jurul orei 11:00, poliţişti din cadrul Brigăzii de Poliţie Pentru Transportul Public, acţionând pentru prevenirea şi combaterea furturilor din buzunare, genţi şi poşete, comise în staţiile şi în mijloacele de transport în comun, au observat două femei care, prin comportamentul afişat, le-au atras atenţia.

Astfel, s-a procedat la supravegherea celor în cauză, acestea fiind observate cum, în timp ce se aflau într-un mijloc de transport în comun în zona staţiei „Tomești” din sectorul 4 al Capitalei, ar fi sustras din buzunarul unui bărbat, suma de 24 de lei.

Imediat după sesizarea comiterii infracţiunii, poliţiştii au acţionat, reuşind prinderea şi imobilizarea femeilor, acestea fiind conduse la sediul Brigăzii de Poliţie pentru Transportul Public, pentru verificări.

Datorită intervenţiei prompte, prejudiciul produs prin săvârşirea faptei a fost recuperat în totalitate şi predat părţii vătămate.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat cu una dintre cele două femei în stare de reţinere, urmând a fi prezentată magistraţilor.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button