Două gropi (mini cratere) au apărut în zona Pieței Constituției din București. Un șofer face haz de necaz: Pe acolo se intră la subsolul Casei Poporului

17 mart. 2023
164 Afișari
Două gropi (mini cratere) au apărut în zona Pieței Constituției din București. Un șofer face haz de necaz: Pe acolo se intră la subsolul Casei Poporului
Două gropi (mini cratere) au apărut în zona Pieței Constituției din București. Un șofer face haz de necaz: Pe acolo se intră la subsolul Casei Poporului. Sursa foto: Info Trafic România

Atât șoferii de autoturisme, cât și șoferii de motociclete sunt rugați să aibă grijă atunci când conduc în zona Pieței Constituției.

Au apărut două gropi, una pe Bulevardul Libertății, alta pe Calea 13 Septembrie. Gropile sunt pe banda 1.

Un membru al grupului de Facebook „Info Trafic București și Ilfov” a postat o imagine cu „craterele” respective, avertizându-i pe șoferi să fie atenți:

Atenție auto + moto în zona Piața Constituției / Casa Poporului la aceste două cratere pe banda 1.”

Gropi în zona Piața Constituției
Gropi în zona Piața Constituției. Sursa foto: Facebook/ Info Trafic România

Gropile respective „au ceva vechime”

Postarea de pe Facebook a fost văzută de zeci de persoane care, la rândul lor, au adăugat comentarii. Un bucureștean a spus că una dintre gropile respective este de ceva timp acolo:

Are ceva vechime acolo groapa respectivă.”

Alt bucureștean a propus ca bulevardul să fie predat către primăria de sector pentru a fi luate măsuri:

Eu propun să predea Bulevardul către primăria de sector, așa cum au făcut cu Drumul între Târlale. În ultima perioadă, primăriile de sector fac mult mai multe decât ăștia de la generală.”

Alt internaut a făcut o glumă cu privire la „craterele” respective:

Pe acolo se intră la subsolul Casei Poporului.”

Alt mini-crater, apărut în zona Obor

În urmă cu aproximativ o săptămână, în zona Obor a fost sesizată o altă groapă la care șoferii trebuiau să fie atenți.

Groapa a fost văzută de un bărbat și, ulterior, postată pe pagina de Facebook „Ești din Sectorul 2”, cu descrierea:

Bună dimineața! Știu că mulți dintre voi veți merge astăzi la cumpărături în zona Obor! Mare atenție la această groapă sesizată de vecinul L.S. Ea se află pe strada Ziduri Moși, între Veranda și intersecția cu șoseaua Colentina!”

Groapa respectivă era acolo de mai mult de 3 săptămâni și reprezenta un pericol pentru șoferi.

În cele din urmă, groapa a fost astupată. Bucureștenii cred că problema a fost rezolvată datorită sesizărilor făcute pe Facebook:

  • Am marcat-o și eu de nenumărate ori pe WAZE, pentru că ceilalți colegi din trafic să o aibă în vedere. Dar dacă nu cumva greșesc, am trecut aseară pe acolo, la ora 21:30, ieșind din Veranda Mall și am vazut că au astupat-o.”- N. T.
  • A fost rezolvată!!!”- N. N.

Te-ar putea interesa și:

Cookies