Două fete, răpite luni seară din Galați, găsite într-un hotel din București. Răpitorii au fost reținuți și duși la audieri

19 iul. 2022
15764 Afișari
Două fete, răpite luni seară din Galați, găsite într-un hotel din București. Răpitorii au fost reținuți și duși la audieri
Două fete, răpite luni seară din Galați, găsite într-un hotel din București. Răpitorii au fost reținuți și duși la audieri | Sursă foto: Unsplash

Două fete au fost răpite luni seară, 18 iulie 2022, din județul Galați, iar astăzi au fost găsite de către autorități în Municipiul București.

Cele două fete răpite din Galați au fost găsite la București

Tinerele, una în vârstă de 24 de ani și una în vârstă de 27 de ani, au fost răpite luni seară, în jurul orei 23:00 din Galați. Polițiștii au fost apelați de către mama uneia dintre cele două fete, care se afla în casă la momentul răpirii.

La data de 18 iulie a.c., în jurul orei 23.00, Inspectoratul de Poliție Județean Galați a fost sesizat, prin apelul unic de urgență 112, de către o femeie, din municipiul Galați, cu privire la faptul că, în timp ce se afla la domiciliul său, împreună cu fiica sa, de 27 de ani, și o altă tânără, de 24 de ani, în locuință ar fi intrat patru bărbați, care le-au luat pe cele două tinere, împotriva voinței lor și au plecat într-o direcție necunoscută, a anunțat Poliția Română.

În baza sesizării făcute la numărul unic de urgență 112, polițiștii au pornit în căutarea celor două tinere.

Răpitorii au fost duși la audieri

Cu toate că existau suspiciuni că fetele ar putea fi putut fi scoase din țară, cele două au fost găsite în această după-amiază în Capitală. Potrivit unor surse judiciare, tinerele au fost găsite de către autorități într-un hotel aflat pe Calea Moșilor din București, conform Știripesurse.ro.

Aceleași surse au informat că doar doi bărbați au luat parte la comiterea acestei infracțiuni, în loc de patru cum fusese sesizat inițial de către femeia din Galați. Aceștia au fost duși la sediul IPJ Galați unde urmează să fie audiați și să se dispună măsurile legale.

În urma activităților investigative specifice efectuate de polițiști, cu sprijinul D.O.S. din cadrul Poliției Române și al Poliției Capitalei, în cursul acestei zile, doi dintre cei patru bărbați au fost depistați, pe raza municipiului București, împreună cu aceștia fiind găsite și cele două tinere.

Bărbaților le-a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de lipsire de libertate în mod ilegal. Cercetările în această cauză sunt încă în desfășurare.

Cookies