Două fete aflate pe un trotuar din București au fost strivite de o mașină. Femeia care se afla la volan a recunoscut că a încurcat pedalele

28 feb. 2021
4335 afișări
Două fete aflate pe un trotuar din București au fost strivite de o mașină. Femeia care se afla la volan a recunoscut că a încurcat pedalele

Accident grav în București. Sâmbătă după-amiază, o șoferiță a pierdut controlul mașinii, a intrat într-un stâlp, apoi în gardul unei case, lovind și două fetițe aflate pe trotuar. Cele două fete ajunse în stare gravă la spital, dar nu au mai putut fi salvate. Femeia care se afla la volanul mașinii a fost audiată 3 ore, iar față de ea nu s-a luat nicio măsură preventivă în dosarul în care este audiată pentru ucidere din culpă.

Două fete aflate pe un trotuar din București au fost strivite de o mașină

Accidentul s-a produs în Nordul Bucureștiului.

Cele două fetițe au fost rănite când automobilul a ricoșat în gardul unei case, timp în care fetițele se jucau pe trotuar. Fetițele aveau vârstele de 14 ani, respectiv 6 ani. Ele au fost transportate, în stare gravă, la spitalele Floreasca și Grigore Alexandrescu, potrivit Digi24.

După accident, atât șoferița, cât și pasagerul mașinii, au fost agresați de mai multe persoane. Astfel că, pe lângă cercetarea care se face pentru a se stabili cum s-a produs evenimentul rutier, se fac cercetări și pentru tulburarea ordinii și liniștii publice, distrugere și lovire sau alte violențe, potrivit Mediafax.

Femeia care se afla la volan a recunoscut că a încurcat pedalele

După audierile de la Brigada Rutieră, femeia a fost lăsată să plece, nefiind luată nicio măsură preventivă. I-au fost prelevate probe biologice, urmând ca medicii legiști să stabilească dacă a consumat alcool.

Femeia în vârstă de 56 de ani este cercetată pentru ucidere din culpă. Ea a recunoscut că a pierdut controlul volanului, că nu conducea prea des și că a încurcat pedalele.

Polițiștii care au vizionat imaginile de pe camerele de supraveghere spun că mașina a venit cu viteză foarte mare, potrivit Digi24.

Sursă foto: Captură/ Digi24

Cookies