Două femei din București se ocupau cu „ritualuri de magie”. Au înșelat un bărbat cu 46.000 de lei

03 mart. 2022
332 Afișari
Două femei din București se ocupau cu „ritualuri de magie”. Au înșelat un bărbat cu 46.000 de lei
Două femei din București se ocupau cu „ritualuri de magie”. Au înșelat un bărbat cu 46.000 de lei. Sura foto: Pexels

Polițiștii au reținut două femei din București care erau suspecte de înșelăciune. Ele pretindeanu că pot rezolva problemele prin „ritualuri de magie” și au înșelat un bărbat cu suma de 46.000 de lei.

Două femei din București se ocupau cu „ritualuri de magie”

Poliţiştii din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 au pus miercuri – 2 martie 2022, în aplicare un mandat de percheziție la domiciliu, în București, într-un dosar privind săvârşirea infracţiunii de înşelăciune. Prejudiciul creat este de 46.000 de lei.

Polițiștii din cadrul Secției 5 au descoperit, din datele şi probele administrate, că în intervalul decembrie 2021 – februarie 2022, membrii unei familii aveau preocupări de natură infracțională, mai exact, pe linia înșelăciunilor. Persoanele respective practicau diverse ritualuri de magie, care aveau ca scop rezolvarea problemelor persoanelor care au fost înșelate.

În acest sens, miercuri, Poliția Capitalei că a fost pus în executare un mandat de percheziție, în București. Polițiștii au depistat două femei și le-au condus la audieri. Pe parcursul perchezițiilor, oamenii legii au identificat și ridicat mai multe probe, mijloace de probă, dar și bani (lei și valută): peste 14.500 de euro, 900 de dolari și 2.900 de lei. Proveniența banilor nu a putut fi justificată.

Au înșelat un bărbat cu 46.000 de lei

Poliţiştii din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 au stabilit în baza probatoriului administrat că, în intervalul aprilie – august 2021, femeile bănuite, care au beneficiat de sprijinul altor două persoane și care au profitat de starea de vulnerabilitate a persoanei vătămate, ar fi indus în eroare un bărbat.

Femeile care se ocupau cu rituarile de magie i-ar fi solicitat bărbatului, în repetate rânduri, sume de bani diferite, pretinzând rezolvarea problemelor personale. Femeile bănuite de înșelăciune au primit în total suma de 46.000 de lei.

Persoanele au fost reținute și urmează să fie prezentate magistraților, transmite Poliția Capitalei.

Cookies