Două femei au căzut în lacul Snagov. Una dintre ele a fost salvată de martori, iar cealaltă a fost găsită fără suflare

06 mai 2023
434 Afișari
Două femei au căzut în lacul Snagov. Una dintre ele a fost salvată de martori, iar cealaltă a fost găsită fără suflare
Două femei au căzut în lacul Snagov. Una dintre ele a fost salvată de martori, iar cealaltă a fost găsită fără suflare. Sursa foto: Agerpres

Două femei au căzut în lacul Snagov, în timp ce se plimbau pe skijet. Incidentul a avut loc vineri seară, 5 mai 2023. Martorii au intervenit și au scos-o pe una dintre ele din apă, iar cealaltă femeie a fost dată dispărută.

La scurt timp, autoritățile au declanșat operațiunea de căutare și salvare. Din nefericire, a fost găsită fără suflare.

Două femei au căzut în lacul Snagov

Inspectoratul pentru Situații de Urgență București-Ilfov (ISU B-IF) a transmis vineri seară informații despre incident și a precizat că una dintre cele două femei care au căzut în lacul Snagov a fost scoasă imediat din apă.

În urmă cu scurt timp am fost alertați pentru căutarea a două persoane care se aflau pe lacul Snagov și au căzut în apă. Una dintre ele a fost scoasă imediat de martori. Cealaltă este căutată în acest moment, a transmis ISU inițial, potrivit Libertatea.

Mai apoi, ISU a transmis că acționează cu mai multe bărci, dar și cu un echipaj de scafandri. La fața locului au fost trimise de urgență și 3 ambulanțe SMURD, o autospecială de pompieri și un echipaj de descarcerare.

În acest moment, acționăm cu 3 bărci și echipajul de scafandri. Alte resurse ISUBIF angrenate: 3 SMURD, o autospecială pompieri și 1 echipaj descarcerare, a spus ISU.

O femeie în vârstă de 27 de ani a fost găsită fără suflare

Vineri noapte, în jurul orei 23:30, reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență au anunțat că persoana căutată în lacul Snagov este o femeie în vârstă de aproximativ 27 de ani. Din nefericire, după mai bine de 3 ore de căutări în apă, aceasta a fost găsită fără suflare.

Cealaltă femeie care a căzut în lacul Snagov are 41 de ani și știa să înoate. Aceasta a fost salvată imediat de martori și preluată de echipajele medicale. Era în stare bună și nu a avut nevoie să fie transportată la spital, au mai spus reprezentanții ISU.

Cookies