ESENTIAL

Două centre sportive de cartier cu bazine semiolimpice de înot vor fi deschise în Capitală. FOTO

Două centre sportive moderne vor fi construite în Sectoarele 3 și 6 de Primăria Capitalei. Noile construcții vor avea câte un bazin semiolimpic și o sală de sport multifuncțională cu terenuri pentru handbal, volei și baschet. De asemenea, cele două complexuri vor asigura și servicii de gimnastică medicală și de recuperare. 

„Le începem anul acesta. Centrele vor avea un bazin semiolimpic și deasupra sală multifuncțională, cu terenuri de  baschet, handbal, volei. Unul dintre aceste centre va fi construit pe Bd. Timișoara, iar celălalt pe Aleea Budacu. Într-un an jumătate vor fi deschise”, a declarat pentru B365.ro, Bogdan Hreapcă, director general al Direcției de Investiții din cadrul Primăriei Capitalei.

Pentru fiecare construcție, Primăria Capitalei va cheltui 4 milioane euro. După finalizarea lor, cele două centre vor fi gestionate de Direcția de Sport și Cultură din cadrul Primăriei Capitalei. Astfel, școlile le vor putea utiliza gratuit, în timp ce pentru utilizarea lor ocazională de către bucureșteni se va percepe o taxă, ală cărei cuantum nu s-a discutat deocamdată. 

„Școlile vor avea gratuități. De asemenea, cei cu gimnastica  de recuperare vor avea și ei gratuități, iar seara probabil vor fi la liber cu taxă”, a explicat Bogdan Hreapcă. 

Noile centre de sport ar trebui să se deschidă publicului în 2016. 

 

 


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button