Două case din București au loc foc de Paște. Doi oameni au ajuns la spital în urma incendiilor, care s-au produs în sectoare diferite

17 apr. 2023
447 Afișari
Două case din București au loc foc de Paște. Doi oameni au ajuns la spital în urma incendiilor, care s-au produs în sectoare diferite
Două case din București au loc foc de Paște. Doi oameni au ajuns la spital în urma incendiilor, care s-au produs în sectoare diferite. Imagine simbol: Facebook/ ISU Bucuresti-Ilfov

Pompierii din București au intervenit noaptea trecută pentru două case din sectoare diferite care au luat foc. Doi soți se aflau într-una dintre locuințe. Bărbatul a suferit arsuri grave, iar soția lui a făcut un atac de panică. Ambii au fost transportați la spital.

Două locuințe din Sectorul 3 și Sectorul 4 au fost cuprinse de flăcări noaptea trecută.

Două case din București au loc foc de Paște

Un incendiu violent a izbucnit în Sectorul 3 al Capitalei la acoperișul unei case în care se aflau proprietarii care dormeau. Vecinii au observat flăcările și au dat alertat autoritățile la numărul unic pentru apeluri de urgență 112.

În acea zonă, casele sunt foarte apropiate, iar flăcările se puteau extinde cu ușurință. Pompierii au intervenit rapid, astfel încât celelalte locuințe să nu fie cuprinse de flăcări.

La fața locului, incendiul se manifesta pe o suprafață de aproximativ 50 de metri pătrați. Până la acest moment au existat două persoane care au solicitat îngrijiri medicale, a transmis Cornea Nicolae, reprezentant ISU București-Ilfov, potrivit observatornews.ro.

Proprietarul casei a suferit arsuri grave, iar soția acestuia a avut un atac de panică. Cei doi au fost transportați la spital pentru îngriji medicale.

La câteva ore distanță, în jurul orei 01:30, o altă casă din Sectorul 4 a fost cuprinsă de flăcări. În acel moment nu se afla nimeni în casă, dar perete în perete se afla o altă locuință în care erau trei persoane. Vecinii au dat alarma și oamenii au ieșit din casă. Din fericire, nimeni nu a fost rănit.

Au fost afectați aproximativ 100 de metri pătrați, iar acoperișul a fost mistuit de incendiu.

Ardea generalizat când am ajuns la locul intervenției, am acționat cu cinci autospeciale cu apă și spumă, a transmis Boțu Alin, reprezentant ISU București-Ilfov, conform sursei citate.

Deocamdată nu se știe de la ce au izbucnit incendiile de noaptea trecută.

Cookies