Două bucureștence au fost prinse în timp ce furau lalele la prima oră a dimineții. Au pus ochii și mâinile pe florile din zona Orizont

29 mart. 2023
437 Afișari
Două bucureștence au fost prinse în timp ce furau lalele la prima oră a dimineții. Au pus ochii și mâinile pe florile din zona Orizont
Două bucureștence au fost prinse în timp ce furau lalele la prima oră a dimineții. Au pus ochii și mâinile pe florile din zona Orizont. Sursa foto: Facebook - Primăria Sectorului 6

Două femei au fost surprinse pe camerele de supraveghere în timp ce furau lalele de pe spațiul public din zona Orizont în dimineața zilei de 29 martie 2023. Acestea au fost prinse în fapt de polițiștii locali ai Sectorului 6.

Două femei au fost amendate pentru că furau lalele din zona Orizont

Cele două femei, una în vârstă de 50 de ani, iar cealaltă de 47, au fost prinse în timp ce smulgeau lalelele cu tot cu bulb din zona Orizont. Acestea au fost surprinse de camerele de supraveghere în jurul orei 05:50 în timp ce săvârșeau furtul plantelor.

Una dintre femei locuiește în Sectorul 3, iar cealaltă în Sectorul 5, a precizat Primăria Sectorului 6 pe pagina sa de Facebook:

Ne bucură privirea ori de câte ori trecem pe lângă ele, unii le fotografiem și avem grijă să le păstrăm cât mai mult. Alții, dimpotrivă!, au mai spus reprezentanții Primăriei.

Femeile au fost prinse în fapt de polițiștii locali, ajungând rapid la fața locului. În urma faptelor sale, le-au fost aplicate amenzi.

Reprezentanții Administrației Domeniului Public și Dezvoltare Urbană (ADPDU) se vor constitui parte vătămată și vor depune plângere împotriva celor două la secția de Poliție. Acestea se vor alege cu dosar penal pentru furt.

După ce lalelele au fost smulse din pământ, acestea au fost recuperate și vor fi replantate.

În weekend s-a desfășurat curățenia de primăvară în Sectorul 6

Weekendul trecut, Ciprian Ciucu a ieșit la curățenia de primăvară împreună cu angajații, a anunțat pe pagina de Facebook. Aceștia au fost inițial în Crângași, oprindu-se și în zona Lacului Morii pentru a strânge gunoaiele.

De dimineață am fost în Crângași.

Acum mergem pe digul sudic al Lacului Morii. Veniți și voi!

Munca nu este rușinoasă. Să aruncăm gunoiul pe fereastră este…

Curățenia de primăvară!

Curățeniei stradală din Sector i se alocă un buget de aproximativ 100.000.000 de lei în fiecare an. Primarul Sectorului 6 i-a sfătuit pe locuitori să nu mai arunce gunoaiele pe jos pentru a nu se mai face atât de multă mizerie pe străzi. Astfel, vor fi cheltuiți mai puțini bani pe curățenie:

La un calcul simplist, dacă am face de două ori mai puțină mizerie am economisi 50.000.000 de lei pe an. Și i-am putea direcționa către investiții în școli, anvelopare, parcuri, orice…

De asemenea, cele 3.000 de camere de supraveghere au început să fie montate, iar polițiștii locali vor ieși mai mult în haine de civili. Ciprian Ciucu a mai precizat că nu va mai exista toleranță față de murdăria din spațiul public.

Te-ar mai putea interesa și:

Cookies