Două blocuri noi cu 11 etaje, lângă Herăstrău. Cum arată şi cât costă apartamentele. GALERIE FOTO

de:
26 aug. 2015
0 Afișari
Două blocuri noi cu 11 etaje, lângă Herăstrău. Cum arată şi cât costă apartamentele. GALERIE FOTO

Dezvoltatorul imobiliar One United Properties construieşte două blocuri de 11 etaje cu apartamente de lux, lângă Parcul Herăstrău. Lucrările la fundaţia ansamblului rezidenţial One Herăstrău Park au fost demarate în această lună, potrivit anunţului făcut de companie pe pagina de Facebook a proiectului.

 

Foundation works ongoing – view from the 3rd floor.

Posted by One Herastrau Park on Tuesday, August 11, 2015

„Vă anunţăm că toate formalităţile au fost completate şi au fost obţinute toate autorizaţiile pentru a începe construcţia One Herăstrău Park. Vom demara lucrările de mâine”, au anunţat, pe 28 iulie, reprezentanţii companiei pe pagina de Facebook a proiectului.

Pe 18 februarie, compania a postat pe pagina de Facebook şi imagini video cu demolarea clădirilor existente pe terenul pe care va fi construit ansamblul rezidenţial de lux One Herăstrău Park.

 

Demolition in progress

Posted by One Herastrau Park on Wednesday, February 18, 2015

Ansamblul rezidenţial One Herăstrău Park, amplasat pe strada Nicole Caramfil, va avea în total 106 apartamente, distribuite în două blocuri de 11 etaje.

În prezent, conform agenţiei imobiliare care intermediază vânzarea locuințelor din acest proiect rezidențial, s-au vândut peste 55 de apartamente din cele 106, în contextul în care One Herastrău Park nu a fost promovat până în acest moment pe niciun site sau altă platformă de real estate. Ansamblul rezidenţial One Herăstrău Park va fi livrat la 15 martie 2017.

Proiectul rezidenţial include apartamente cu două, trei, patru camere şi penthouse-uri. Preţurile apartamentelor sunt urmatoarele:

2 camere incepand de la 114.000 euro + TVA

3 camere incepand de la 149.000 euro + TVA

4 camere incepand de la 279.000 euro + TVA

Apartamentele sunt dispuse astfel: penthouse-urile sunt situate la ultimele etaje, apartamentele cu 3 dormitoare se regăsesc la etajele superioare (între 6 şi 10), iar apartamentele de tip studio, cele cu un dormitor sau cu două se află la etajele inferioare.

One United Properties, compania care dezvoltă proiectul rezidenţial One Herăstrău Park, a fost fondată în 2011, însă fondatorii firmei, Andrei Diaconescu şi Victor Căpitanu, doi dintre cei care au pus bazele Capital Partners, au dezvoltat proiecte rezidenţiale împreună încă din 2006.

One United Properties are în portofoliu, pe lângă One Herăstrău Park, câteva proiecte rezidenţiale de lux în nordul Capitalei, care au în total 200 de apartamente. Până în prezent, compania a finalizat proiectele One Floreasca Lake (prima faza a fost livrată în iunie 2013, iar a doua fază a fost livrată în august 2015), cu o suprafaţă totală de 15.000 mp, şi Madrigalului Residence (livrat în septembrie 2014), ansamblu rezidenţial cu o suprafaţă de 4.000 mp.

Compania mai are în plan şi construirea unui ansamblu rezidenţial în Piaţa Charles de Gaulle din Capitală.

One United Properties intenţionează să-şi crescă în mod constant portofoliul pe segmentul rezidenţial premium şi de lux, având în plan ca, în următorii 5-10 ani să devină un jucător important în sectorul rezidenţial din România.

Cookies