Două autobuze STB vor avea traseele schimbate, temporar. Modificarea se aplică în weekend

15 dec. 2021
5773 Afișari
Două autobuze STB vor avea traseele schimbate, temporar. Modificarea se aplică în weekend
Două autobuze STB vor avea traseele schimbate, temporar. Modificarea se aplică în weekend. Sursa foto: STB

În noaptea de sâmbătă spre duminică, două autobuze vor circula pe un traseu modificat, din cauza unor restricții rutiere în Capitală.

Două autobuze STB vor avea traseele schimbate, temporar. Modificarea se aplică în weekend, iar anunțul a fost făcut de Societatea de Transport București.

Două autobuze STB vor avea traseele schimbate, temporar

În noaptea de sâmbătă, 18 decembrie 2021, începând cu ora 22:00 și până duminică, 19 decembrie 2021, la ora 06:00, traficul rutier va fi restricționat pe Strada Luterană din Sectorul 1 al Capitalei. Motivul acestor restricții a fost anunțat chiar de STB: se va permite montarea unui echipament de climatizare pe acoperișul unei clădiri din zona menționată mai sus.

Având în vedere restricțiile de trafic anunțate, Societatea de Transport București va modifica traseele autobuzelor cu indicativele 178 și 368. Care vor fi traseele modificate temporar:

Linia autobuzului cu indicativul 178 va funcționa pe traseul cunoscut de călători între capătul de linie „Sala Palatului” și intersecția Strada Ion Câmpineanu / Str. Știrbei Vodă / Strada Luterană, apoi traseul se modifică, pe Strada Știrbei Vodă, Calea Victoriei, Strada Demetru Ion Dobrescu, Bulevardul Nicolae Bălcescu, Bulevardul Gheorghe Magheru, Strada Mircea Vulcănescu, după care revine la traseul obișnuit.

Recomandăm și: EXCLUSIV Adrian Criț, director STB, despre plata cu cardul bancar în autobuzele din București

Linia autobuzului cu indicativul 368 va funcționa pe traseul cunoscut de călători între capătul de linie „Piața Romană” și intersecția Bulevardul Magheru / Bulevardul Dacia (rondul de la Piața Romană), apoi traseul se modifică, pe Bulevardul Dacia, Strada Mircea Vulcănescu, Strada Berzei, după care autobuzul revine la traseul obișnuit.

Noutăți anunțate de STB

Începând de sâmbătă, 18 decembrie 2021, STB anunță că apare o nouă linie de tramvai în București: linia tramvaiului 43, în zona cartierului Giulești – 16 Februarie. Tramvaiele vor funcționa între capetele de linie „Cartier 16 Februarie” și „Gara Basarab”.

Trei trasee STB vor fi suplimentate începând cu data de 18 decembrie 2021: linia de tramvai 7 și liniile de autobuz cu indicativele 162 și 163.

De asemenea, tot de la aceeași dată, autobuzele liniei 205 vor avea un traseu nou. Vor circula de la „Gara de Nord” spre capătul de linie „Străulești”. Toate detaliile despre noutățile anunțate pot fi citite aici: Apare o nouă linie de tramvai în București. Alte trei trasee STB vor fi suplimentate, iar ruta unui autobuz se modifică

Cookies