Două adolescente susţineau că au fost violate, ca să şantajeze bărbaţii cu care făceau sex VIDEO

de:
18 dec. 2014
2 Afișari
Două adolescente susţineau că au fost violate, ca să şantajeze bărbaţii cu care făceau sex VIDEO

În fapt, la 21 noiembrie a.c., poliţişti din cadrul Secţiei 3 au fost sesizaţi de către o femeie, cu privire la faptul că fiicele sale, în vârstă de 15, respectiv 17 ani, ar fi fost răpite de doi bărbaţi necunoscuţi, transportate cu un autoturism în afara municipiului Bucureşti şi ulterior violate, informează un comunicat al Poliţiei.

În urma cercetărilor efectuate, bărbaţii acuzaţi au fost identificaţi, dar a reieşit şi faptul că cele două tinere au mai făcut plângeri pentru săvârşirea infracţiunii de viol, plângeri retrase ulterior, existând astfel suspiciunea rezonabilă că tinerele ar fi întreţinut relaţii sexuale consimţite, în scopul obţinerii unor sume de bani.

Pe parcursul anchetei, a rezultat faptul că părinţii celor două tinere le-au cerut „acuzaţilor” suma de 6.000 de euro pentru a-şi retrage plângerea.

Astfel, la data de 17 decembrie a.c., unul dintre bărbaţii acuzaţi de viol s-a întâlnit, la solicitarea tatălui, cu acesta, soţia şi fiicele sale, pretinsele victime, cărora le-a predat suma de 200 de euro şi un autoturism, cu titlu de avans, până la achitarea sumei totale de 6.000 de euro.

La momentul predării, poliţiştii au intervenit şi în urma percheziţiei corporale efectuate asupra femeii, a fost găsită suma de 200 de euro, cheile şi certificatul de înmatriculare al autoturismului.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de şantaj, cu cei doi în stare de reţinere, urmând a fi prezentaţi magistraţilor, anunţă poliţiştii.

Cookies