Update DOSARUL TURCENI. Dosarul de corupţie al lui Victor Ponta Nu se întoarce la DNA

de:
16 nov. 2015
0 Afișari
Update DOSARUL TURCENI. Dosarul de corupţie al lui Victor Ponta Nu se întoarce la DNA

Update DOSARUL TURCENI. Rămâne de văzut dacă avocaţii vor contesta sau nu această decizie. Până atunci, judecata în cazul fostului premier continuă. 

În dosarul Turceni-Rovinari, la termenul din 6 noiembrie, de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, din Camera preliminară, inculpaţii au fost formulate mai multe cereri, între care se solicita restituirea cauzei la Direcţia Naţională Anticorupţie pentru refacerea parţială a unor anchete, şi au fost ridicate mai multe excepţii.

Judecătorul de cameră preliminară trebuie să se pronunţe, luni, cu privire la aceste cereri şi excepţii, anunţă romaniatv.net.

DOSARUL TURCENI.  Fostul premier Victor Ponta a fost trimis în judecată în dosarul Turceni-Rovinari pentru 17 infracţiuni de fals în înscrisuri sub semnătură privată, complicitate la evaziune fiscală şi spălarea banilor, iar Dan-Coman Şova este cercetat pentru fals în înscrisuri sub semnătură privată, evaziune fiscală în formă continuată şi spălare de bani.

DOSARUL TURCENI.  În 5 iunie, Victor Ponta a ajuns prima dată în faţa procurorilor DNA, care l-au anunţat că are calitatea de suspect, pentru fapte pe care le-ar fi săvârşit în perioada în care a fost avocat.

Cookies