ARHIVA B365

DOSARUL TRANSFERURILOR: Jean Pădureanu a fost luat din spital de poliţie

DOSARUL TRANSFERURILOR: Fostul preşedintele al clubului Gloria Bistriţa, Jean Pădureanu, a fost condamnat definitiv la trei ani şi patru luni de închisoare cu executare, în dosarul transferurilor de jucători.

Reprezentantii spitalului Elias au confirmat pentru ProTV ca Jean Padureanu a fost ridicat de politie din spitalul Elias.

DOSARUL TRANSFERURILOR. Greii fotbalului au fost condamnaţi definitiv la închisoare cu executare în DOSARUL TRANSFERURILOR. George Copos a fost condamnat definitiv la trei ani și opt luni de închisoare cu executare, anunță România tv. Mihai Stoica a fost condamnat la 3 ani și 6 luni cu închisoare. Cristi Borcea – 6 ANI ȘI 4 luni cu executare (CU SPOR DE PEDEAPSĂ). Fostul impresar Ioan Becali a fost condamnat definitiv la şase ani şi patru luni de închisoare cu executare. Victor Becali a primit 4 ani şi 8 luni de închisoare cu executare. Gică Popescu, condamnat la 3 ani și 1 lună de închisoare cu executare. Gică Popescu a primit 3 ani şi o lună de închisoare cu executare şi nu va mai putea candida la alegerile FRF. Gigi Neţoiu a primit 3 ani şi patru luni de închioare cu executare. Prejudiciul total este de aproape 1,5 milioane de dolari în dauna statului şi de peste 10 milioane de dolari în dauna a patru cluburi de fotbal.

Condamnările la închisoare nu sunt singurele pedepse primite în Dosarul Transferurilor. Curtea de Apel Bucureşti a pronuntat şi confiscarea unor sume importante de bani din conturile celor condamnaţi precum şi plata unor despagubiri civile către ANAF.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button