ARHIVA B365

DOSARUL TRANSFERURILOR: Gigi Neţoiu a solicitat schimbarea regimului de detenţie

Gigi Neţoiu s-a prezentat, joi dimineaţă, la Judecătoria Craiova, unde s-a luat în discuţie solicitarea acestuia de a i se schimba regimul de detenţie din închis în semi-deschis sau deschis, scrie realitatea.net.

Înainte de a intra în sala de judecată, Neţoiu a declarat că speră ca magistraţii să fie corecţi în judecarea cererii sale.

Instanţa a amânat, însă, pentru 8 mai luarea unei decizii în cazul solicitării lui Gigi Neţoiu, motivând că trebuie să analizeze şi o altă cerere care se va judeca, vineri, pe fond, tot la Judecătoria Craiova, şi care ar avea acelaşi obiect

„S-a amânat cauza pentru 8 mai tocmai pentru că mai există o cerere similară, iar instanţa va hotărî dacă este vorba de acelaşi tip de cerere ca cel de astăzi, astfel încât la următorul termen să se poată pronunţa o soluţie dacă este cazul pentru ambele cereri”, a declarat vicepreşedintele Judecătoriei Craiova, Mihai Marin.

În prezent, Neţoiu este încarcerat în Penitenciarul Craiova, unde execută pedeapsa în regim închis.

În 4 martie, Curtea de Apel Bucureşti, la condamnat pe Gigi Neţoiu la trei ani şi patru luni de închisoare cu executare, în dosarul transferurilor de jucători. Îm acelaşi dosar au mai fost condamnaţi Jean Pădureanu la trei ani şi patru luni de închisoare, George Copos la trei ani şi opt luni, Mihai Stoica la trei ani şi şase luni, Cristian Borcea şi Ioan Becali la câte şase ani şi patru luni, Victor Becali la patru ani şi opt luni, Gheorghe Popescu la trei ani, o lună şi zece zile.

Victor Becali, Ioan Becali şi Cristian Borcea sunt încarceraţi la Penitenciarul Poarta Albă, unde pedepesele se execută în regim deschis sau semideschis, iar Gică Popescu, Mihai Stoica şi George Copos, la Rahova, care are regim închis.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button