ARHIVA B365

DOSARUL TRANSFERURILOR: George Copos se predă

DOSARUL TRANSFERURILOR: GEORGE COPOS şi-a părăsit locuinţa pentru a se preda Poliţiei Capitalei, după ce a fost condamnat la închisoare cu executare în Dosarul Transferurilor, informează Digi24.

Fostul finanţator al echipei de fotbal Rapid Bucureşti a mers să se predea la penitenciarul Rahova, dar nu a fost primit. Gardienii i-au explicat însă lui Gheorghe Copos de ce nu îi pot deschide porţile şi l-au trimis acolo unde era aşteptat – la Poliția Capitalei, unde se afla și mandatul de arestare. În lipsa acestui document, el nu a putut fi încarcerat la penitenciar. Oricum, în cele din urmă, Gheorghe Copos va ajunge tot la Rahova, pentru carantina de 21 de zile.

Până marţi la ora 17:35, niciunul dintre cei opt condamnaţi în Dosarul Transferurilor nu s-a predat organelor abilitate, după cum au declarat pentru ProSport reprezentanţii Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti. „Mandatele urmează să fie trimise în scurt timp de la instanţe către secţiile de poliţie pe raza cărora au domiciliul cei opt condamnaţi”, au declarat aceştia.

DOSARUL TRANSFERURILOR: Curtea de Apel Bucureşti, care a decis astăzi condamnările în Dosarul Transferurilor, va transmite sentinţa Tribunalului Bucureşti, care este instanţă de executare.

La Tribunalul Bucureşti se vor redacta cele opt mandate, care vor fi trimise la secţiile de poliţie de care aparţin cei opt acuzaţi.

Cu aceste mandate, poliţiştii vor merge acasă la condamnaţi, pe care îi vor duce în arestul Poliţiei Capitalei, în cazul în care ei nu se vor prezenta de bunăvoie la arest. Aici vor sta până mâine, când vor fi repartizaţi la Penitenciarul Rahova.

DOSARUL TRANSFERURILOR: Aici, potrivit procedurii vor petrece 21 de zile în carantină.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button