ARHIVA B365

DOSARUL TRANSFERURILOR: Copos și Stoica rămân cu regim închis de detenţie

Judecătoria Sectorului 5 a respins, miercuri, ca nefondate contestațiile depuse de George Copos și Mihai Stoica prin care aceștia solicitau schimbarea regimului de detenție din regim închis în regim semideschis. Soluția judecătorilor este definitivă, anunţă Realitatea.net.

Miercuri, în sala de judecată, avocatul Viorel Roș le-a cerut magistraților ca George Copos să beneficieze de un regim de detenție semideschis, aducând ca argumente faptul că acesta este un om educat, este pe deplin integrat în sistemul penitenciar, a dat de muncă multor oameni și are probleme de sănătate.

Și avocatul lui Mihai Stoica a cerut un regim semideschis pentru fostul manager al echipei Steaua, subliniind că acesta a cerut încă din prima zi de detenție să muncească pe timpul executării pedepsei.

„Nu are antecedente, nici amendă, nu prezentă un risc dacă lucrează în afara penitenciarului. Din prima zi de penitenciar a cerut să fie scos la muncă. Nu este un violator, nu este un tâlhar. Plus că ceilalți condamnați din acest dosar au trecut deja la regim semideschis, deși au pedepse mai mari decât Mihai Stoica”, a spus avocatul.

Judecătorii Curții de Apel București au decis pe 4 martie condamnarea la închisoare cu executare a celor opt inculpați din dosarul transferurilor din fotbal.


Recomandarile noastre


Parteneri

Știri – Gândul

Știri – CanCan.ro

Back to top button