Dosarul silicoanelor: Interlopul Leo de la Strehaia, implicat în scandal

de:
30 apr. 2014
1 Afișari
Dosarul silicoanelor: Interlopul Leo de la Strehaia, implicat în scandal

Leo de la Strehaia şi unul dintre medicii esteticieni de Spitalul de Arşi erau cunoştinţe vechi. Potrivit România TV, interlopul i s-a plâns medicului că în trecut a fost nevoit să dea sume foarte mari de bani pentru plata unor operaţii estetice pe care iubitele sale şi le-au făcut la clinici private. Medicul i-a propus lui Leo ca atunci când mai are nevoie de astfel de intrevenţii să meargă la cabinetul său de la Spitalul de Arşi din Capitală. Cei doi au stabilit şi un tarif pentru aceste operaţii.

În referatul procurorilor se arată că medicul a stabilit cu Leo, de comun acord, un preț în jur de 2.500-2.700 de euro pentru fiecare dintre paciente. Cele două paciente recomandate de Leo de la Strehaia au venit la începutul lunii aprilie la Spitalul de Arși pentru consultație. Au stabilit ca în momentul în care cele două se hotărăsc, să vină Leo să plătească și le vor face operația.

Din păcate pentru ei, aceste operaţii nu au mai avut loc pentru că pe fir au intrat procurorii. 

Miercuri, o bună parte dintre pacientele medicilor s-au prezentat La Poliţia Capitalei. Aici va trebui să se prezinte şi Leo de la Strehaia. Anchetatorii au stabilit că peste 60 de pacienţi au făcut operaţii estetice în mod nelegal la Spitalul de Arşi.

Cookies