DOSARUL RETROCEDĂRILOR. Birou permanent la Camera Deputaților, sâmbătă, pentru Hrebenciuc şi Adam

de:
17 oct. 2014
0 Afișari
DOSARUL RETROCEDĂRILOR. Birou permanent la Camera Deputaților, sâmbătă, pentru Hrebenciuc şi Adam

DOSARUL RETROCEDĂRILOR. Deși parlamentarii sunt în vacanță până la sfârșitul alegerilor prezidențiale, surse din Camera Deputaților au anunțat că sâmbătă membrii Biroului permanent al Camerei Deputaților se reunesc pentru a discuta cererea DNA pentru Viorel HREBENCIUC și Ioan ADAM, informează realitatea.net.

DOSARUL RETROCEDĂRILOR. Cei doi parlamentari sunt cercetați de procurorii anticorupție în dosarul retrocedărilor ilegale de păduri și terenuri.

DOSARUL RETROCEDĂRILOR. „În conformitate cu prevederile art. 72 alin. 2 din Constituția României și ale art. 195 alin. 1 și 2 din Regulamentul Camerei Deputaților, procurorul șef al Direcției Naționale Anticorupție a transmis procurorului general al României cererea și referatul întocmit de procurorii anticorupție, în vederea sesizării ministrului Justiției, pentru a cere președintelui Camerei Deputaților încuviințarea arestării preventive a deputaților:

DOSARUL RETROCEDĂRILOR. Adam Ioan, pentru săvârșirea infracțiunilor de instigare la abuz în serviciu cu consecințe deosebit de grave, dacă funcționarul public a obținut pentru sine sau pentru altul un folos necuvenit și constituire a unui grup infracțional organizat și trei infracțiuni de cumpărare de influență;

DOSARUL RETROCEDĂRILOR. Hrebenciuc Viorel, pentru săvârșirea infracțiunilor de constituire a unui grup infracțional organizat, trafic de influență și instigare la folosire a influenței de către o persoană care îndeplinește o funcție de conducere într-un partid în scopul obținerii pentru sine sau pentru altul de foloase necuvenite”, a anunțat vineri DNA.

 

Cookies