Dosarul proxenitism cu minore: Elevele erau drogate înainte de a fi puse să se prostitueze

de:
20 iun. 2015
1 Afișari
Dosarul proxenitism cu minore: Elevele erau drogate înainte de a fi puse să se prostitueze

Potrivit unor surse apropiate anchetei, printre fetele care au fost traficate s-au numărat şi minore virgine, care înainte de a fi plasate au întreţinut relaţii sexuale cu liderii grupării, tocmai pentru a căpăta experienţă, potrivit romaniatv.net. Orgiile sexuale aveau loc în special în weekend, iar tinerele erau tratate cu cocaină şi alcool, pentru a deveni mai dezinvolte.

Actele sexuale erau înregistrate cu telefonul mobil, iar filmuleţele erau folosite fie pentru a le şantaja pe fete, fie pentru a atrage noi potenţiali clienţi. Anchetatorii spun că orgiile se petreceau în două locaţii din Timişoara, precum şi în case din staţiunea Băile Herculane, pe litoralul românesc, dar şi în staţiuni balneare din Ungaria. În acest din urmă caz, drumul şi distraţia erau plătite de către clienţi.

Liderul reţelei de prostituţie cu minore, Paul Mânzu, DAT ÎN URMĂRIRE, după ce a fugit de arest

Printre clienţi s-au numărat, spun surse din anchetă, Gino Manzotti, membru al trupei DJ Project, un judecător din Timişoara, un medic de la Spitalul Judeţean din acelaşi oraş, numeroşi afacerişti şi chiar un poliţist. Aceştia, fie plăteau pentru serviciile sexuale în bani, numerar, fie întorceau la rândul lor servicii liderilor grupării, la cererea acestora. printre liderii acestei grupări se numără fostul soţ al lui Brigitte Sfăt, actuala soţie a lui Ilie Năstase, dar şi prietenul lui Paul Mânzu. Interlopul Paul Mânzu a fugit după expirarea mandatului de reţinere, când pe numele lui nu fusese emis încă mandatul de arest. În momentul de faţă el este dat în urmărire generală.

Cookies