DOSARUL PROSTITUŢIEI: Omul de afaceri Ioan Neculaie a cheltuit peste 350.000 de euro pe prostituate

de:
07 feb. 2015
5 Afișari
DOSARUL PROSTITUŢIEI: Omul de afaceri Ioan Neculaie a cheltuit peste 350.000 de euro pe prostituate

„Dacă îi place de tine cum i-a plăcut de Ramona (una dintre fete), ne cheamă de două ori pe săptămână”, îi promitea Diana Gureşoaie, cea care administra reţeaua, unei prostituate, potrivit stenogramelor din anchetă.

La un calcul simplu, dacă ţinem cont de datele din dosar, afaceristul braşovean a fost stors de reţeaua prostituatelor de lux de peste 350.000 de euro, adică 1% din averea trecută în topurile milionarilor români, informează Libertatea.ro. Tarifele fetelor erau de 2.000 de euro pe întâlnire, iar întâlnirile (două pe săptămână) durau deja de 88 de săptămâni, din august 2013, data de la care porneşte cercetarea, explică sursa citată.

Discuţiile purtate de Neculaie cu „furnizoarea” Gureşoaie arată că magnatul avea o slăbiciune pentru fundurile bombate şi chipurile frumoase.  De asemenea, mai oferea maşini şi intervenţii estetice. „I-am mai pus eu la una ţâţe şi… i-am îndreptat dinţii, i-am luat Range Rover şi ne-am despărţit”, i se plângea el Dianei Gureşoaie, care tocmai îi propusese să-i „tuneze” fundul unei fete.

Cookies