ARHIVA B365

DOSARUL PROSTITUŢIEI DE LUX: Trei tinere, acuzate de proxenetism, cercetate în libertate

DOSARUL PROSTITUŢIEI DE LUX: Diana Gureşoaie, Mirela Dumitru şi Lavinia Despina vor fi cercetate sub control judiciar, dispus până în 6 aprilie, aşa cum au hotărât magistraţii Judecătoriei Sectorului 5. Şi asta pentru că Tribunalul Bucureşti a respins contestaţia procurorilor, care au cerut ca cele trei inculpate să rămână după gratii. Decizia judecătorilor vine după ce fetele au spus că regretă faptele şi au cerut îndurare cu ochii în lacrimi, scrie click.ro.

DOSARUL PROSTITUŢIEI DE LUX: Pentru a fi mai ­convingătoare, Diana, Mirela şi Lavinia au venit la tribunal ­transfor­mate total: fără nici urmă de ruj, fard sau vreo coafură sofistica­tă, doar cu chipuri obosite şi suferinde. Şi-au acoperit fiecare părticică a corpului, parcă de frică să nu amintească cuiva de imaginile provocatoare, care atrăgeau bărbaţii ca un magnet. Iar cea care şi-a dat cel mai tare silinţa a fost Dia­na Gureşoaie, fosta „bombă sexy” a fotbalistului Cristi Tănase, care a venit îmbrăcată în haine largi, negre şi îmbrobodită.

Efortul însă a meritat. Acum, cele trei tinere trebuie doar să respecte cu stricteţe obligaţiile impuse de controlul judiciar pentru a se bucura în continuare de libertate. Vor trebui însă să depună şi ceva efort, pentru că trebuie să comunice, periodic, oamenilor legii informaţii despre mijloacele de existenţă, şi de data aceasta din muncă cinstită.

DOSARUL PROSTITUŢIEI DE LUXPe 5 februarie, 33 de fete au fost duse la Secţia 19 Poliţie din Capitală, unde se cercetează, încă din au­­­gust 2014, activitatea unei grupări specializate în proxenetism. 8 dintre fete, pe lângă sexul pe bani, se ocupau şi de plasarea celorlalte 25 la bărbaţi interesaţi şi plini de bani. Poliţiştii spun că ele luau între 1.500 şi 2.000 euro pen­tru fiecare raport sexual.


Recomandarile noastre


Parteneri

Știri – Gândul

Știri – CanCan.ro

Back to top button