ȘTIRI

DOSARUL PROSTITUŢIEI DE LUX: Mădălina Ghenea neagă orice implicare în dosar

După ce Lavinia Despa, una dintre persoanele cercetate pentru proxenetism în dosarul prostituatelor de lux foloseşte numele de Ghenea într-o discuţie cu un potenţial client, în presă au apărut speculaţii conform cărora Mădălina Ghenea ar fi implicată în acest scandal, în care au fost invocate numele unor asistente TV, care au fost de altfel şi audiate.

Într-un comunicat transmis MEDIAFAX.ro, Mădălina Ghenea spune că aceste afirmaţii sunt contrare adevărului, afectându-i în mod nemeritat imaginea şi activitatea profesională.

„Nu am nicio implicare, de nicio natură, în actele ce fac obiectul dosarului nr. 1206/P/2014 al Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5 (aşa numitul “dosar al prostituatelor de lux”). Am întreprins deja astăzi, 09.02.2015, demersurile legale necesare pe lângă Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 5 pentru a obţine o confirmare scrisă cu privire la lipsa oricărei calităţi procesuale a subsemnatei în acest dosar”, spune fotomodelul.

Ea precizează că nu a permis niciodată, niciunei persoane să îi propună, direct sau indirect, întreţinerea de relaţii sexuale contra unor sume de bani.

Ghenea spune că, începând cu anul 2009, Lavinia Despa i-a scris în mai multe rânduri pe reţeaua de socializare Facebook, adresându-i complimente.

„În cadrul acestei reţele, subsemnata am 250.000 de utilizatori care îmi urmăresc postările (engl. followers), cu care comunic regulat în mod amical, dar sumar. Discuţiile cu domnişoara Lavinia Despa nu au depăşit acest cadru, iar domnişoara Despa poate confirma acest lucru”, precizează Mădălina Ghenea.

În ceea ce priveşte afirmaţiile referitoare la implicarea sa în acest dosar, Mădălina Ghenea afirmă: „Dincolo de starea de şoc cauzată de o asemenea acuzaţie, contractele de publicitate pe care le derulez sunt afectate în mod direct de astfel de susţineri cu scop defăimător”.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button