DOSARUL PROSTITUŢIEI DE LUX: Cine sunt cele trei tinere propuse spre arestare

de:
06 feb. 2015
0 Afișari
DOSARUL PROSTITUŢIEI DE LUX: Cine sunt cele trei tinere propuse spre arestare

Cele trei tinere reținute ieri seară de procurorii judecătoriei sectorului 5 au fost aduse de oamenii legii la judecătorie vineri.

Procurorii au cerut astăzi arestarea Dianei Gureșoie (foto), suspectată că ar fi intermediat relațiile sexuale dintre mai multe asistente tv sau fotomodele cu diverși milionari. Anchetatorii o critică dur pe cea supranumită „Strâmba lui Dodel”, despre care spun că sfidat astfel statul român şi ceilalţi cetăţeni care obţin venituri din activităţi licite, precizează Libertatea.ro, citând din referatul procurorilor:

„Din probele administrate în cauză rezultă suspiciunea rezonabilă că inculpatele Despina Lavinia-Mariana, Dumitru Mirela Alexandra şi Gureşoaie Diana Mirela au săvârşit o infracţiune pentru care legea prevede pedeapsa închisorii mai mare de 5 ani (infracţiunea de proxenetism,  prev. de art. 213 alin.1 C.p. se pedepseşte cu închisoarea de la 2 la 7 ani şi interzicerea exercitării unor drepturi). Totodată, în urma evaluării gravităţii faptei, se poate constata că privarea acestora  de libertate este necesară pentru înlăturarea unei stări de pericol pentru ordinea publică”, spun procurorii în referatul cu propuinere de arestare pentru 30 de zile pentru Diana Gureșoaie și alte două „colege de suferință”.

„Pericolul social pentru ordinea publică rezultă din faptul că inculpatele  au urmărit obţinerea în modul cel mai  facil a unor foloase patrimoniale (sume mari de bani, bijuterii, parfumuri, genţi, telefoane mobile etc), fără a realiza venituri din activităţi legale, având în vedere că niciuna dintre ele nu figurează ca având un contract de muncă, profitând de faptul că au intrat în contact cu diferiţi bărbaţi cu o situaţie materială bună care le puteau susţine financiar astfel, în schimbul serviciilor sexuale oferite. Au sfidat astfel statul român şi ceilalţi cetăţeni care obţin venituri din activităţi licite, aducând atingere relaţiilor privind convieţuirea socială, relaţii care presupun procurarea mijloacelor de existenţă prin muncă, cu respectarea regulilor de morală privind viaţa sexuală a persoanei, precum şi a moralităţii publice, suspectele procurându-şi mijloacele de existenţă în acelaşi timp şi prin practicarea prostituţiei cu diverşi bărbaţi potenţi financiar. Pericolul social al infracţiunilor este cu atât mai ridicat cu cât actele materiale au fost numeroase, inculpatele înlesninind practicarea prostituţiei de către numeroase persoane”, mai scriu anchetatorii.

 

Aproximativ 40 de tinere din lumea mondenă au fost audiate, joi, într-un dosar de proxenetism și prostituție de lux.

Printre ele, se numără şi Daniela Crudu, Simona Trașcă (Pamela de România), dar și Mădălina Pamfile, Raluca Podea sau Denisa Biță.

Acestea spun că au fost audiate în calitate de martor. Șase femei au fost reținute – Diana Gureşoaie, Lavinia Despina, Ramona Popescu, Mirela Dumitru, Georgiana Constantin şi Diana Nicoraș – și vor fi prezentate cu mandat pentru arestarea preventivă pe 30 de zile.

Cookies