ȘTIRI

Întâlnire de taină, miercuri, între persoane-cheie din DOSARUL MICROSOFT, surprinsă în imagini

Vestea arestarii lui Dorin Cocos, Gheorghe Stefan (primarul municipiului Piatra Neamt, zis „Pinalti”), Nicolae Dumitru (zis „Niro”) si fostului ministru Gabriel Sandu. a starnit furtuna printre persoanele anchetate in mega-afacerea Microsoft. Imediat s-a dat „alarma”, iar Remus Truica (considerat unul dintre protagonistii acestui dosar) i-a convocat de urgenta la o discutie secreta pe o parte dintre afaceristii si politicienii care au legatura cu itele dosarului, scrie cancan.ro.

Astfel, Dinu Pescariu, Eugen Bejinariu sau un „om de casa” al lui Dorin Cocos au stabilit sa se vada in jurul pranzului intr-un loc de taina, probabil ca sa puna la punct strategia anti-DNA!

Intrunirea a avut loc pe strada Atena, intr-o cladire in care se afla biroul lui Remus Truica (fostul sef de cabinet al premierului Adrian Nastase). Incepand cu exact 12.59, rand pe rand, fostul tenismen Dinu Pescariu, directorul Metrorex Aurel Radu, politicianul Eugen Bejinariu si Gheorghe Stelian (zis Stelu „sageata” lui Dorin Cocos) s-au prezentat la intâlnirea cu Remus Truica.

Intalnirea de gradul 0 a vechilor colaboratori a durat o ora si un sfert, iar la 14.15, acestia au parasit locatia.

In timp ce „trioul” Bejinariu-Pescariu-Stelu isi lua „La revedere!” in strada, din vila a iesit si Aurel Radu (directorul Metrorex). Aparitie bizara, la prima vedere, dat fiind faptul ca numele lui nu a fost asociat pana acum cu aceasta afacere.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button