Dosarul Hexi Pharma. Flori Dinu rămâne încă 30 de zile în arest la domiciliu

de:
29 aug. 2016
1 Afișari
Dosarul Hexi Pharma. Flori Dinu rămâne încă 30 de zile în arest la domiciliu

Judecătorii au decis să menţină pentru încă o lună de zile starea de arest la domiciliu pentru Flori Dinu, unul din oamenii de încredere a patronului Hexi Pharma, Dan Condrea.

Nicu Dinu, soțul directorului general al Hexi Pharma, a explicat că relatările lui Cătălin Tolontan, referitoare la declarațiile unui martor din dosarul Hexi Pharma sunt minciuni.

Dânsul influențează foarte multă lume, la Parchet nu există nicio înregistrare sau act scris prin care soția mea să fi recunoscut că știa că acele produse erau diluate. Minte cu nerușinare! Ea era director general la o firmă și știa că vinde cele mai bune produse de pe piață. Și de aceea făcea cu atâta plăcere ce făcea. Faptul că a aflat, cu două zile înainte, din gura lui Condrea, că făcea ce făcea, este cu totul altceva”, a explicat soţul lui Flori Dinu.

Directorul general Flori Dinu a recunoscut și ea că știa de diluare, dar susține că n-a avut ce face în fața voinței patronului! Șefii contabilității și ai zonei economice erau la curent, de asemenea, cu diluarea masivă.

Ei știau exact ce cantități mici de substanță activă intrau în contabilitate. Falsificarea produselor stătea la baza calculelor economice ale firmei, cantitățile sunt vizibile ușor în contabilitate„, a scris Tolontan.

Cookies