ARHIVA B365

DOSARUL GALA BUTE. Elena Udrea cere audierea lui Emil Boc și Cătălin Predoiu în instanţă UPDATE

La termenul de vineri al procesului, inculpații din acest dosar au fost întrebați ce martori doresc să fie audiați și ce probe propun în apărarea lor. Elena Udrea i-a indicat, printre alții, pe Emil Boc, Cătălin Predoiu, Dorin Cocoș, scrie Agerpres.

De asemenea, aceasta a solicitat efectuarea unei expertize financiare și trimiterea de adrese la Ministerul Dezvoltării pentru a fi puse la dispoziția instanței toate ordinele de ministru semnate de ea. În plus, Elena Udrea a cerut ca DNA să spună care este stadiul cercetărilor în cauzele disjunse din dosarul ”Gala Bute”.

Liberalul Cătălin Predoiu a precizat vineri că nu are nicio emoție dacă va fi chemat ca martor în dosarul ‘Gala Bute’, după cum a solicitat Elena Udrea la Înalta Curte.

„Nu este prima dată, nu e treaba mea, e treaba judecătorilor, a procurorilor. Deocamdată, mă ocup de altceva”, afirmat Predoiu, întrebat în legătură cu cererea Elenei Udrea.

Predoiu a susținut că el și cu fostul ministru al Finanțelor Gheorghe Ialomițianu au „îndreptat” o hotărâre de Guvern propusă pentru a fi.

„Hârtiile sunt la Guvern, stenograma ședinței e la Guvern, toate condițiile în care s-a adoptat hotărârea sunt cunoscute. Am mai explicat. Eu și Ialomițianu am îndreptat o hotărâre care era propusă pentru a fi adoptată. Se întâmplă frecvent în Guvern. Sunt două chestiuni separate, una este adoptarea Hotărârii, alta este aplicarea ei. Mai multe nu știu. Orice persoană care este solicitată este obligată să meargă la justiție, dar eu nu am nicio emoție în acest sens”, a adăugat Predoiu.


Recomandarile noastre


Parteneri

Știri – Gândul

Știri – CanCan.ro

Back to top button