ARHIVA B365

DOSARUL BICA 2. Bica spune că nu exclude o pedeapsă de 22 de ani de închisoare

Declarațiile Alinei Bica au fost făcute săptămâna trecută în fața instanței de judecată, atunci când s-a decis că va fi anchetată în continuare în arest preventiv în acest al doilea dosar de corupție care o vizează și pe ea, scrie digi24.ro.

Fosta șefă a DIICOT a spus că este pregătită pentru o condamnare, dar că în continuare se consideră nevinovată. Ea a precizat că dacă nu s-ar fi considerat nevinovată ar fi făcut eventuale denunțuri în încercarea de a obține o măsură privativă de libertate mai blândă, precum arestul la domiciliu, așa cum s-a întâmplat de altfel cu ceilalți inculpați din primul dosar de corupție în care Bica a fost trimisă în judecată, anume o despăgubire supraevaluată acordată omului de afaceri Gheorghe Stelian.

Alina Bica a mai susținut că este pregătită pentru o condamnare la ani grei de închisoare, dând exemplul unui judecător de la Tribunalul București, condamnat recent la o pedeapsă de 22 de ani de închisoare.

O altă declarație interesantă a fost dată de fiul lui Dorin Cocoș, Alin. Acesta le-a spus textual magistraților că regretă că a stat la aceeași masă cu tatăl său și cu Sergiu Diacomatu, atunci când tatăl său i-a dat fostului vicepreședinte al ANRP o sumă de bani pentru o decizie dată în dosarul de despăgubire înaintat de omul de afaceri Gheorghe Stelian.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button