ARHIVA B365

DOSARUL ALINA BICA. Un martor a leşinat în faţa instanţei, când dădea declaraţii la ÎCCJ

Instanţa supremă a audiat, joi seară, doi procurori DIICOT, în calitate de martori, în dosarul în care fosta şefă a DIICOT Alina Bica este acuzată de favorizarea omului de afaceri Ovidiu Tender, precum şi a lui Adriean Videanu.

În timp ce dădea declaraţii, o procuroare a leşinat. Femeii i s-a făcut rău în timpul audierii, după aproximativ o oră în care a dat declaraţii. Chiar înainte de incident, ea a rugat judecătorii să deschidă un geam spunându-le că-i este cald şi că se simte rău.

Atunci, jandarmul din sală s-a apropiat de ea, moment în care procuroarea a leşinat. Ea a fost aşezată imediat pe un scaun pus la dispoziţie de avocaţi şi i s-a oferit apă. Judecătorii au oprit şedinţa şi au cerut să fie chemată o ambulanţă, relatează Mediafax. Între timp, martora şi-a revenit, anunţând la scurt timp că poate relua declaraţia.

Ea a spus că starea de leşin a survenit, cel mai probabil, pe fondul activităţilor de peste zi, a faptului că nu a mâncat nimic şi că este fumătoare.

Procuroarea DIICOT a declarat, în faţa instanţei, că a refuzat depunerea unor concluzii scrise solicitate expres de fosta şefă a DIICOT, prin care se solicita pedeapsă cu suspendare pentru Ovidiu Tender, după ce au apărut pozele cu Alina Bica şi Elena Udrea la Paris.


Recomandarile noastre


Parteneri

Știri – Gândul

Știri – CanCan.ro

Back to top button