Dosare penale și amenzi pentru cei care şi-au schimbat reședința în perioada pre-electorală

de:
01 iun. 2016
1 Afișari
Dosare penale și amenzi pentru cei care şi-au schimbat reședința în perioada pre-electorală

ALEGERI LOCALE 2016. Polițiștii au desfășurat și o serie de activități preventive în cadrul campaniei „Tu votezi! MAI te informează!”, prin intermediul cărora cetățenii au primit recomandări în legătură cu procesul electoral — să dețină documente de identitate valabile, să nu accepte mită electorală și să respecte confidențialitatea votului, precum și informații cu privire la principalele prevederi legale referitoare la alegeri, contravențiile și infracțiunile prevăzute de Codul penal, precizează miercuri IGPR într-un comunicat. 

Acțiunile Poliției Române vor continua și în perioada următoare, în sistem integrat, alături de celelalte structuri ale Ministerului Afacerilor Interne.

CITEŞTE ŞI 
Ce instituții vor efectua sondaje la ieșirea de la urne la alegerile locale din București
Biroul Electoral Central (BEC) a acreditat luni mai multe institute pentru efectuarea de sondaje de opinie la ieșirea de la urne la scrutinul din 5 iunie.

ALEGERI LOCALE 2016: Soft pentru prevenirea votului ilegal, instalat pe tabletele din secţii

MAI a lansat un softul pentru prevenirea votului ilegal: acesta va fi instalat pe tabletele din secţiile de votare şi conectat la sistemul ministerului. Detalii, aici. 

Cookies